Az igaz hogy ha eddig nem sportoltam egyáltalán, de most elkezdek rendesen sportolni, akor hamarabb fogyok?
Figyelt kérdés
Ezt egy cikkben olvastam, és mivel én eddig egyáltalán nem sportoltam, igy nagyon jó lenne ha ez igaz lenne a 1400-1600 kcal-as étrendem melett.2011. ápr. 25. 19:16
1/3 anonim válasza:
ha sportolsz, nem csak hogy jobban fogysz, még izmosodsz is :)
2/3 anonim válasza:
Így igaz, még izmosodsz is. Ha izmos vagy, akkor többet ehetsz, mert eleve az izmok eltartása is kalória, és az anyagcsere is javul mozgástól. (Ez persze nem azt jelenti, hogy aki sokat eszik az az erős)
Persze mit jelent nálad a fogyás? Ha mérleg szerint szeretnél, akkor nem biztos, hogy gyorsabb. Esztétikailag , térfogatilag mindenképp gyorsabb a csökkenés mozgással. Az izom nehezebb, mint a zsír. Fokozatosság fontos, pláne ha nem sportoltál még.
3/3 anonim válasza:
sztem,nem fogysz le hamarabb,de a sport az nem árt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!