Az agyban ideiglenesen miért nem lehet kikapcsolni az éhségérzetet gyógyszeresen vagy más módszerrel?
02.52 te demagóg f@sz. Az, hogy bezárlak egy évre egy táborba, és dolgoztatlak, közben meg kapsz napi 200 kalóriát, az gondolom nem összeegyeztethető azzal, amit a mai világban a cucukák kivitelezni gondolnak, miközben kérdezősködnek itt!
Tudod te fogyatékos, aki nem fogolytáborban él, annál a koplalás úgy néz ki, hogy egy hétig bírja, aztán elkezd zabálni... és akkor visszahízik mindent, meg még egy kicsit.
Manapság, itt a civilizált világban, és főleg fogyókúra kapcsán, ezt értjük azalatt, hogy koplalással nem lehet fogyni.
Gondolom minderre egyedül nem jöttél rá...
11:03, nem fogok vitázni veled, mert fölösleges. Egy ostoba zugnetes troll vagy , aki itt tölti ki a mindennapi keserűségét. Ha valaki nem bólint rá a baromságaidra amiket írsz, arra egyből rázúdítod a Szószparkos szókincsed. Ki mondta, hogy hagyja abba a koplalást, hülyegyerek? Ha már ilyen ostoba fatönk vagy, legalább ne hangoztasd.
Tőled még egy gondolatolvasó is csak feleárat kérne el. Ment a mínusz.
22.26 azért az erősen megnevettetett, hogy nekem South Parkos a szókincsem, mialatt a te egyetlen poénod (tőled egy gondolatolvasó is csak fele árat kérne) a csipet csapatból van! :D :D "A lámpa szelleme című rész" :D
A másik, hogy nekem megy a mínusz, és te állsz ötvenvalahány százalékon!? Én vagyok a troll, meg a keserű, de 10%-kal vagy alattam! Te jó ég, vajon mi lehet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!