Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az agyban ideiglenesen miért...

Keleml kérdése:

Az agyban ideiglenesen miért nem lehet kikapcsolni az éhségérzetet gyógyszeresen vagy más módszerrel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 23:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az elsőnek van teljesen igaza!Oda a pontot neki! Minden fogyókúrás csodaszer kidobott pénz, a gyártó/forgalmazó hízik tőle!
2011. ápr. 25. 01:03
 12/24 anonim válasza:
Anya vett BMT-s cipők és teljesen átrendeződött az alakja. Sokkal vékonyabb lett és csípőtájon sincs szinte semmi felesleg pedig nem evett kevesebbet és nem is mozgott többet (kivéve hogy a cipő miatt azok az izmok is elkezdtek dolgozni amik eddig nem).
2011. ápr. 25. 01:48
 13/24 anonim válasza:
MBT bocsi
2011. ápr. 25. 01:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A koplalástól nem lehet lefogyni? Nézz meg pár auschwitzi fotót, vagy a GULAGról frissen visszatért foglyokat. Nekik vajon hogy sikerült? Biztos nem pszichésen...
2011. ápr. 25. 02:52
 15/24 anonim ***** válasza:
70%

02.52 te demagóg f@sz. Az, hogy bezárlak egy évre egy táborba, és dolgoztatlak, közben meg kapsz napi 200 kalóriát, az gondolom nem összeegyeztethető azzal, amit a mai világban a cucukák kivitelezni gondolnak, miközben kérdezősködnek itt!

Tudod te fogyatékos, aki nem fogolytáborban él, annál a koplalás úgy néz ki, hogy egy hétig bírja, aztán elkezd zabálni... és akkor visszahízik mindent, meg még egy kicsit.

Manapság, itt a civilizált világban, és főleg fogyókúra kapcsán, ezt értjük azalatt, hogy koplalással nem lehet fogyni.

Gondolom minderre egyedül nem jöttél rá...

2011. ápr. 25. 11:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Persze, egy cipőtől fogyni! Max a pénztárcád, mert ezek a cipők k.drágák! Ne csinálj reklámot egy olyan cipőnek, ami még mindig megosztja a dokikat abban, hogy egyáltalán egészséges vagy sem!
2011. ápr. 25. 14:48
 17/24 anonim ***** válasza:
14.48 Nem tudom, hogy jó-e, vagy nem, én vettem egyet. Ami biztos, hogy a 90kg-mal, ebben tudok a legtöbbet gyalogolni anélkül, hogy fájjon a talpam. Ha más haszna nincs is, baromi vastag és puha a talpa, kvázi nem verem úgy oda a betonhoz a lábam, amikor lépek. Nekem már ennyit megért :D
2011. ápr. 25. 14:52
 18/24 anonim ***** válasza:

11:03, nem fogok vitázni veled, mert fölösleges. Egy ostoba zugnetes troll vagy , aki itt tölti ki a mindennapi keserűségét. Ha valaki nem bólint rá a baromságaidra amiket írsz, arra egyből rázúdítod a Szószparkos szókincsed. Ki mondta, hogy hagyja abba a koplalást, hülyegyerek? Ha már ilyen ostoba fatönk vagy, legalább ne hangoztasd.

Tőled még egy gondolatolvasó is csak feleárat kérne el. Ment a mínusz.

2011. ápr. 25. 22:26
 19/24 anonim ***** válasza:

22.26 azért az erősen megnevettetett, hogy nekem South Parkos a szókincsem, mialatt a te egyetlen poénod (tőled egy gondolatolvasó is csak fele árat kérne) a csipet csapatból van! :D :D "A lámpa szelleme című rész" :D

A másik, hogy nekem megy a mínusz, és te állsz ötvenvalahány százalékon!? Én vagyok a troll, meg a keserű, de 10%-kal vagy alattam! Te jó ég, vajon mi lehet? :D

2011. ápr. 26. 12:40
 20/24 anonim ***** válasza:
kár
2011. máj. 23. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!