Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A cekla tenyleg ennyire hizlal?

A cekla tenyleg ennyire hizlal?

Figyelt kérdés
1 hete vacsorára (6 korul) megettem 10dkg ceklat és 20dkg sonkat, felment +3kgt a sulyom, és azota nem megy le. Tenyleg ennyire hizlalnak, es a kozeljovoben inkabb hanyagoljam?:S Azota nem birom leadni, pedig lassan mar koplalok.:SSS
2011. ápr. 24. 11:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
"3 szem abonett" :D :D :D Inkább egyél helyette, két szelet cseresznyét, vagy 5 szem sonkát! Esetleg egy karéj nokedli is szóba jöhet!!!!! :D :D :D Vagy egy üveg kenyér! :D
2011. ápr. 24. 14:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen, a sonka ures kaloria, inkabb egyen valami hasznosat. Mi van a sonkaban? Osszepreselt sz.r, tartositoval.
2011. ápr. 24. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:

14.42 fokozd csak a bajt :D Van sz@r sonka debilke, meg van jó sonka tudod? Ahogy van mondjuk sz@r szénhidrát, és jó szénhidrát...

A sonkában egyébként (pl. csirkemellsonka) igen jó minőségű fehérje van... De mindegy, te kened-vágod a témát :D

2011. ápr. 24. 14:45
 14/22 anonim ***** válasza:

ha megnézel egy tápanyagtáblázatot gépsonkában van 20g/100g fölötti fehérje. én is csodálkoztam, de ezek után aligha kéne leszólni.

pontosabban nem sok jobb dolog van amit ehetne.

2011. ápr. 24. 14:51
 15/22 anonim ***** válasza:
A "zőccségnapot" alternatívaként írtam. Ha koplalni akar, akkor már inkább tartson valamilyen zöldség- vagy gyümölcsnapot, én sem rajongok értük, de a semmit nem evésnél jobb, okoska. De bírom az ilyen minden hozzászólót kiosztó barmot, aki se szövegértelmezni nem tud, se ahhoz nem ért, amiről kioszt...
2011. ápr. 24. 15:19
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

na akkor most várom a lepontozást de:::

a kérdésed ebéd elött tetted fel, könyörgöm tuti h 14-17év közötti csaj vagy nincs jobb dolgod mint egész nap méregetni magad???

nem hogy mennél és segítenél valamit felszolgálni, teríteni stb stb

és a cékláról meg ne viccelj már, szerinted 10 dkg céklától feljön 3 kilo?? a cékla egy roppan egészséges étel, nálunk 2-3 naponta az ebéd céklasaláta kis cukorral ízesítve (igennn úristen egy kanál cukor) és képzeld nem vagyok elhízva, de tudod mit koplalj egész nap ne egyél semmit és hátha lefogysz abból a 40 kilodból még 5--öt

kiakadok ezektől a kérdésektől, komolyan a mai fiataloknka annyira de annyira jó dolguk vannak, semmit nem tesznek és mindent megkapnak, utána meg köpdösik meg dobálják ki az ételt (sütik meg hasonlók)-itt nem rád gondolok de van ilyenre is példa

szánalom!!

pontozz le!!!

2011. ápr. 24. 15:32
 17/22 anonim ***** válasza:
bazz én felpontoztalak sorry! :DD
2011. ápr. 25. 00:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem mensturálsz véletlenül? Vagy esetleg előtte állsz?

Mert akkor a legtöbb nőnél töbet mutat a mérleg, de aztán vissza is megy,ha vége...

2011. ápr. 25. 11:04
 19/22 anonim ***** válasza:

15.19 pofozgathatod a dolgot, nem fog jobban kinézni :D Koplalás, gyümölcsnap, zöldségnap... egyik sz@rabb, mint a másik. Minek tanácsolsz b@romságot? Szövegértelmezés??? Ebben nincs mit rosszul értelmezni, leírtad, hogy tartson zöldségnapot. Az meg egy baromság.

Ha értenél hozzá, akkor azt írtad volna, hogy tanuljon meg helyesen táplálkozni, egyen napi 5-6 kis adagot, és legyen tisztában a fehérje-szénhidrát-zsír igényével.

Ehelyett, te zöldségnapot írtál...ennyi, ezen nincs mit kimagyarázni. Ökörség!!!

2011. ápr. 25. 11:14
 20/22 anonim ***** válasza:
11:14 nekem úgy tűnik, inkább te magyarázkodsz... Igen, koplalás helyett inkább zöldésgnap... A többit az ilyennek felesleges magyarázni, amúgy meg egy korábbi (zőccségnapos kommentemet megelőző) kommentemben írtam neki az egészséges táplálkozásról, csak a stílusa nem felelhetett meg a drágának, mert töröltette. EWnnyit erről. Ezek után tartsál már neki kiselőadást a helyes táplálkozásról...
2011. ápr. 25. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!