A cekla tenyleg ennyire hizlal?
14.42 fokozd csak a bajt :D Van sz@r sonka debilke, meg van jó sonka tudod? Ahogy van mondjuk sz@r szénhidrát, és jó szénhidrát...
A sonkában egyébként (pl. csirkemellsonka) igen jó minőségű fehérje van... De mindegy, te kened-vágod a témát :D
ha megnézel egy tápanyagtáblázatot gépsonkában van 20g/100g fölötti fehérje. én is csodálkoztam, de ezek után aligha kéne leszólni.
pontosabban nem sok jobb dolog van amit ehetne.
na akkor most várom a lepontozást de:::
a kérdésed ebéd elött tetted fel, könyörgöm tuti h 14-17év közötti csaj vagy nincs jobb dolgod mint egész nap méregetni magad???
nem hogy mennél és segítenél valamit felszolgálni, teríteni stb stb
és a cékláról meg ne viccelj már, szerinted 10 dkg céklától feljön 3 kilo?? a cékla egy roppan egészséges étel, nálunk 2-3 naponta az ebéd céklasaláta kis cukorral ízesítve (igennn úristen egy kanál cukor) és képzeld nem vagyok elhízva, de tudod mit koplalj egész nap ne egyél semmit és hátha lefogysz abból a 40 kilodból még 5--öt
kiakadok ezektől a kérdésektől, komolyan a mai fiataloknka annyira de annyira jó dolguk vannak, semmit nem tesznek és mindent megkapnak, utána meg köpdösik meg dobálják ki az ételt (sütik meg hasonlók)-itt nem rád gondolok de van ilyenre is példa
szánalom!!
pontozz le!!!
Nem mensturálsz véletlenül? Vagy esetleg előtte állsz?
Mert akkor a legtöbb nőnél töbet mutat a mérleg, de aztán vissza is megy,ha vége...
15.19 pofozgathatod a dolgot, nem fog jobban kinézni :D Koplalás, gyümölcsnap, zöldségnap... egyik sz@rabb, mint a másik. Minek tanácsolsz b@romságot? Szövegértelmezés??? Ebben nincs mit rosszul értelmezni, leírtad, hogy tartson zöldségnapot. Az meg egy baromság.
Ha értenél hozzá, akkor azt írtad volna, hogy tanuljon meg helyesen táplálkozni, egyen napi 5-6 kis adagot, és legyen tisztában a fehérje-szénhidrát-zsír igényével.
Ehelyett, te zöldségnapot írtál...ennyi, ezen nincs mit kimagyarázni. Ökörség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!