Az édesítőszer tényleg hízlal?
nem hizlal annyira, mint a cukor, viszont vigyázni kell vele. Nem szabad ész nélkül, töménytelen mennyiségben használni, mondva "ezt szabad, ez nem hizlal"
Nyilván, ha egy teába teszel sokkal jobb, mint a cukor.
egyáltalán nem hízlal!!!
aki meg azt írja hogy káros,annak azt üzenem hogy az EGÉSZ ÉLET KÁROS!!
évente elszívott 1 szál cigi sokkal károsabb...
Kalória minimális van benne, de vércukorszint-ingadozást okoz, ami éhséget vált ki (akkor is, ha nemrég ettél) - eszel, hízol.
Keress rá a neten, hogy "édesítő hízlal".
A káros hatásairól meg annyit, hogy ha valaki el tudja kerülni, mert csak pár kilót kell leadnia, kerülje el. Ha valaki 200 kiló, ami veszélyezteti az életét, akkor a kisebb rossz az édesítő.
Nekem "csak" a hajama tette tönkre (3-4 hónap alatt!), több mint 1 év kellett, míg helyrejött. Innentől fogva nekem senki ne mondja, hogy "nem káros". Persze nyilván nem mindegy, ki mit használ, de én is elhittem anno, hogy nem fog ártani.
8 csepp édesítőszer egy kis mokkás cukornak felel meg. Megnéztem a kalóriatáblázatunkban. Ehhez viszonyíts.
Ezért írtam, hogy ész nélkül azt sem lehet használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!