10 nap alatt hogy fogyhatnék 5 kilót? Sürgős
Vágd le az egyik lábad.
Az hagyján, hogy az érettségire nem tudsz készülni, szédelegni fogsz, de a castingon is úgy fogsz kinézni, mint a mosott sz...
Ennyi idő alatt tökéletesen felesleges diétázni a -5 kilóért, a helyedben inkább arra törekednék, hogy MINÉL JOBBAN NÉZZEK KI. Ezen a téren többet ki tudsz hozni magadból 10 nap alatt, ennyi idő alatt fogyni csak úgy lehet, ha megsínyli a külsőd, pl. pattanásaid lesznek, meg beszürkül a bőröd, a szemed meg kicsit sárgás lesz. :S
Nem a legjobb belépő, sehová. :D
Azt is fontos lenne tudni, hány kiló vagy most, és milyen magas. 100 kg-ból azért annyira nem nehéz 5 kg-t lefogyni, de mondjuk 60ból már igen. Főleg ilyen rövid idő alatt.
Ha esetleg, véletlenül sikerül is, annak árán, hogy alig eszel, és sok zsírt égetsz, tényleg hidd el rosszabbul fogsz kinézni, mint most. Legyengül a szervezeted, és még az érettségid is megsínyli.
Én is azt mondom, mint az előttem szóló, hogy élj egészségesen, mozogj nagyon sokat, az segít a tanulásban is. De ne akarj 5 kgt fogyni.
10 nap alatt úgy veszthetsz leginkább súlyt, mint 10 perc alatt. levágod egy végtagod. van 5 kilós a karod? (elvileg biztos)
egyébiránt a testtömegét az ember fokotatosan, hónapok és évek alatt állítja be a saját kívánalmai szerint.
17:31
azt hittem a csonkolásos fogyás az én eredeti ötletem, erre visszaolvasva már te is írtad.
látszik, a zsenik agya egyre jár xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!