Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 110kg-ról, lefogytam 85kg-ra...

110kg-ról, lefogytam 85kg-ra és nem látom a változást, miért van ez?

Figyelt kérdés
a ruhákon látom,mert nagyok rám,de a tökörben,nem látom
2011. ápr. 23. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet ,hogy nem sokat változott a testalkatod.Én sem vettem magamon észre a 10 kg-t ,de a többiek család barátok barátnők azt mondták ,hogy nagyon jól nézek ki pedig egyáltalán nem éreztem külső változást.

Talán azért van az egész mert minden nap látod magad a tükörben és megszoktad ,hogy változol így nem tűnik fel.

2011. ápr. 23. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Az gáz, habááár... Ha nem hirtelen fogytál, hanem fokozatosan, akkor hozzászoksz az alakodhoz, míg ha hirtelen adod le, sokkal szembetűnőbb a változás.
2011. ápr. 23. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
tegyél fel egy előtte-utána képet fej nélkül, biztos vagyok benne, hogy látszik az a -25 kg... azt nem lehet csak úgy eldugni magadon :D
2011. ápr. 23. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
sztem is tegyél fel képet, olyat amin nem látszik az arcod! Biztos meglátszik a fogyás!
2011. ápr. 23. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Leírom tömören a választ, és ezen kérlek ne sértődj meg, hanem inkább vedd pozitív megjegyzésként: még mindig kövér vagy, de legalábbis bőven van felesleged.

Én 174 centis fiú vagyok és 3 éve 100 kg voltam. Lefogytam 85-re, aztán abbahagytam a diétát, mert a ruhaméreteket leszámítva a tükörben ugyanolyan dagadtnak néztem ki, csak kicsit kisebb darab voltam.

Aztán tavalyelőtt év végén erőt vettem magamon és folytattam a diétát, és a diéta vége felé kezdett el egyre látványosabb lenni a változás. Amikor 75 kg voltam és még mindig kicsit túlsúlyos, már kezdtek látszani az izmaim körvonalai és 70-71 kg alatt kezdtem csak igazán alakulni, majd 66-67 kg körül már egyértelműen szálkás alkatom volt.

Szóval fel a fejjel, folytassad a diétádat és egyre látványosabb lesz a változásod! A ruhaméretek csökkenése nagyon jó jel, én ajánlom, hogy mérjed magad centikben is és próbálj meg NE ÁLLNI TÜKÖR ELÉ, csak mondjuk heti 1-szer nézd meg magad.

2011. ápr. 26. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
igazad van utolsó, most már látom,én is
2011. júl. 19. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!