Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Cindy crawford tornáztatok,...

Cindy crawford tornáztatok, mennyit fogytatok tőlle?

Figyelt kérdés

videok

Shape of your body

Next challenge

New dimension

2011. ápr. 21. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:

a torna formásít!

diéta+tornatól fogysz

2011. ápr. 21. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:

En igazsag szerint, csak erre a fajta videokra eskuszom!!! Nekem 5-honap alatt sikerult 8 kg-ot leadni. De en nem dietaztam hanem eletmodot valtottam. Ami hosszu tavra egy eletre szol!!! Szoval en nem kinoztattam magam mindent csak szep lassan igy a borom se lett plotty!!! Mindent megettem csak kivontam teljesen az edesseget gyors kajakat, cukros uditoket. Helyette fotetelt ettem, fozeleket levest, amit otthon foztek!! Edesseg helyett meg gyumolcsot barmekkora mennyisegben!!! Ebed utan nem foetkezes utan csak lightos dolgokat ettem!! Mint pl joghurt, gyumolcs, puffasztott rizs, stb. Oh es en nem ittam sok vizet de hulye is voltam!!! Te viszont igyal vizet, probald ugy megoldani, hogy mindig logjon a kezedben egy kis uveges vizes palack, es mindig igyal belole egy keveset!!!

Ket het utan mar megallitottam az utcan hogy fogytam, tehat mar akkor latszodott!!!

2011. ápr. 25. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocsi a helyesirasi hibak miatt xd...meg almos vok :)

amit eszrevettem belole ez volt :

Megallitottam-Megallitottak

Ebed utan foetkeses utan nem-Ebed utan ....:)

2011. ápr. 25. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!