Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy "megsülne...

Mit jelent az, hogy "megsülne a saját zsírjában"?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 17:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Természetesen le szeretném adni, nem volt ez mindig így, de pár hónapja szültem.Kezdem is a kalóriaszámolást:)))

Kitartást magamnak:)

2011. ápr. 18. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Le fog az menni hamar, csak kitartás kell! Jobb az elején megfogni az ilyen dolgokat, hogy aztán később ne legyen nagyobb baj belőle!
2011. ápr. 18. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Te meg miért nem szóltál vissza, hogy inkább menj és vasald ki a pofád, te hülye nyanya? Ezek az öreg nénik (kivéve a kedves nagyikat) szinte mind olyan utálatosak, rám is beszólt már több is, hogy miért járok csámpásan. Ez van, mögöttük van egy elhibázott élet, amiből már csak egy fájdalmas haldoklás van hátra, és azért pikkelnek a fiatalabbakra, mert rohadt irigyek. Na de nem bántom őket, én is ilyen öreg néni leszek egyszer.
2011. ápr. 18. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Pár hónapja szültél, azt ilyet mond a vén pics@... xD

Én azt olvastam (és van benne igazság, mert tapasztaltam is), hogy ugye 9 hónap a terhesség, na a testnek ugyanennyi időre van szüksége szülés után, hogy regenerálódjon. Ez vonatkozik a hormonokra, a vérzésre, a testsúlyra, testalkatra, mindenre.

Úgyhogy a kedves nénike elhúzhat a ...

Nem akarok csúnyát mondani, de az ilyeneken úgy fel tudom húzni magam...

2011. ápr. 18. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Igazából csak 6 kg felesleg van rajtad ( persze ez függ a csontozattól, izomzattól, mellmérettől).

[link] itt ki lehet számolni, mennyi az ideális súlyod, és 64,6-ot írt... Úgyhogy nem tudom a többiek honnan veszik, hogy 10 kg-ot kéne fogynod...

2011. ápr. 18. 23:31
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jól esik, hogy megértetek!

Kedves utolsó, megnézem a linket, köszi!

2011. ápr. 19. 08:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!