Létezik olyan, hogy valaki tényleg képtelen lefogyni? Ez nem csak "mese", a lustaság és az akaratgyengeség kifogása?
Figyelt kérdés
Az ilyen emberek miért sértődnek meg, ha valaki ledagadtozza őket? Ők viszont okkal gebézhetik le a náluknál vékonyabb, ámde formás nőket?2011. ápr. 17. 19:01
31/33 anonim válasza:
Tenyleg ugy gondolod, hogy minden kovernek a pofajaba kene vagni, hogy undorito? Tudod mi ennek a szepseghibaja? En amikor 80 kg voltam a 167 cm-hez, akkor ugy ereztem jogosan kapom meg ezt. Szavam nem volt ellene. De tudod milyen szar erzes, hogy most 58 kg-val par tizeneves idiotatol megkapom? Te egyaltalan ereztel mar ilyet? Reggel felkeltel es minden egyes alkalommal azt erezted,hogy meg kozel sem eleg? Lehet, hogy kezdo loketnek meg teszi, ha undoritonak nevezed oket, de utana biztatas kell az embernek, nem pedig ujabb es ujabb kritika. Ertve vagyunk?
32/33 anonim válasza:
tegnap 20:59 válaszoló vagyok, és az utánam szóló álláspontján vagyok, az, amit leírtam, arra értettem, hogy akik a másik pofájába vágják, hogy undorító dagadt disznó, senkivel ne akarják már elhitetni, hogy az egészsége érdekében teszik, hogy elkerüljék az előző hsz-omban leírt dolgokat, ez egész egyszerűen rossz indulat.
(Amiről meg az utolsó beszélt, ugyanúgy tudom, milyen sz@r, mert leadott 14 kg után én is megkaptam kis tizenéves gyíkoktól, hogy hogy nézek ki. De nem ez érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!