Létezik olyan, hogy valaki tényleg képtelen lefogyni? Ez nem csak "mese", a lustaság és az akaratgyengeség kifogása?
Basszus igenis vágják a pofájába hogy te dagadt disznó fogyjál már le!!!! Mert amíg ezt nem teszik meg egy párszor, addig a legtöbb kövér ember max. belefullad az önsajnálatba de nem tesz ellene semmit sem.
Mert ugye sajnáltatni tudják magukat, de a kaját még a kukából is kiveszik. Hagyjuk már....
Neked lehet, hogy ez kellett hozzá, hogy a pofádba vágják, hogy dagadt disznó, elég szomorú, ha magadtól nem jössz rá, hogy ez így nem jó...
Én nem azért kezdtem el változtatni, mert pár bunkó beszólt, hanem saját magamért, mert én úgy éreztem, és már a felét le is adtam, nem is fogok leállni.
(Ismerek én is kövér embereket, egyik sem táplálkozik kukából, már bocs...)
Megkeseredett? Ezt pár mondatból szelted le?
Életemben nem voltam még ilyen boldog, szexis vagyok, csinos... Fele adagokkal jól lakok, amit régen imádtam arra most rá sem bírok nézni. Megtanultam élvezni az ételek eredeti ízét...
Próbáljátok ki ti is!
Nem érted az egészet, de akkor megkérdezem:
Téged mért zavar, aha xy 120 kg? Az ő baja, ő lesz cukros, neki lesz magas vérnyomása, ő fog meghalni 40 évesen szívinfarktusban, nem te, mert te ugye teszel ellene...
Akkor neked nem mindegy?
De most tényleg... (ez nem csak rád vonatkozik, hanem még sok más hasonlóra...)
(Amúgy meg épp azon vagyok, hogy változtassak rajta, mivel van cukros a felmenőim között, és infarktus is előfordult... Nem vettem magamra, hülye példa, de mondjuk borotválkozom mindenhol, de rohadtul zavar, mikor valakin azért gúnyolódnak, mert szőrös a puncija... egyedül az Ő dolga...:-D)
Húha, te meg azt hiszed, hogy aki nem ért veled egyet, az mind hájas disznó, igaz?
Tévedsz. Egyszerűen csak van bennem empátia a kövérekkel szemben is, ugyanúgy, ahogy a depressziósokkal, a társaságban hallgatagokkal, az alkoholistákkal szemben is, meg még sorolhatnám, hányféle baja lehet egy embernek, ugyanolyan súlyos, mint a kövérség. Igen, a kövérek magukkal szúrnak ki,
mint a lelkileg igénytelenek, akik soha nem olvasnak el semmiylen könyvet, vagy maximum Daniell Steelt, múzeumot meg csak kívülről látnak és hazaérve az első doguk bekapcsolni a tévét, Ez ugyanolyan ciki, mint tespedni.
Amúgy lehet, hogy te egyszerűen lusta voltál, de nem ismertél még oylan kövért, aki depressziós volt és pont a gúnyolódás meg a sikertelenség miatt evett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!