Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megtarthatom az elért súlyomat...

Megtarthatom az elért súlyomat, ha csak a nassolnivalók, és a lustaság tűnik el az életemből?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert eddig kétszer sikerült 20kilónál többet híznom.Először terhességem alatt szedtem fel 28 kilót,ezt 1-1,5 év alatt leadtam.Másodjára,3 évvel ezelőtt kezdett gyarapodni a súlyom.Munkanélküli vagyok,rengeteg szabadidőmet Tv-nézéssel,és nassolással ütöttem el.Sikeresen felszedtem 26kilót.Ebből már 13kg.-ot leadtam.Naponta1-2 szelet kenyér beleférne?Vagy ez is sok?
2010. márc. 27. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

szia!

Kenyeret minek eszel?megszokás kérdése.én már 3 hónapja nem vettem,cukrot is csak olyan ételbe teszek amibe muszáj a gyerek miatt.

2010. márc. 27. 14:12
 2/9 A kérdező kommentje:

meguntam,a korpás zsömlét,megkívántam a fehér kenyeret.Minden falatnál tudom hogy nem kellene,megpróbálom mellőzni,de nem mindig sikerül.Sokmindent megettem kenyér nélkül 7 hónapig,de márkét hete mjkrémes kenyér a reggelim.Igaz paradicsommal,és paprikával.

Tudom hogy nem jó,de nem tudok mit tenni.Valami biztos hiányzik a szervezetemből,hogy kenyeret kívánok,de nem tudom mi!

2010. márc. 27. 14:22
 3/9 A kérdező kommentje:
májkrémes
2010. márc. 27. 14:23
 4/9 anonim válasza:
nem
2010. márc. 27. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:

B vitamin.

Egyél több barna kenyeret, és hetente két három szor fehéret!

2010. márc. 27. 14:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha reggelire egy!! szelet fehér kenyeret eszel, az még nm nagy baj, de ha jól esik a asik féle is, akkor ne minden nap edd azt.

Ha a nassolást kihagyod, és naponta legalább egy órát mozogsz intenziven, akkor nem fogsz visszahizni.

2010. márc. 27. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is elkezdtem fogyókúrázni mert az uttóbi időben felszaladt rám néhány plusz kiló.Elhagytam a kenyeret teljesen,ha muszály akkor is az rozskenyér,és reggelire nagyon vékonyka szelet.Szerintem te is hagyd el,teljesen felesleges,és nagyon hízlal,egyélhelyette abonettet vagy puffasztott rizst:)
2010. márc. 27. 14:55
 8/9 anonim válasza:
Szerintem megtarthatod ,ha minden nap tornázol egy keveset:) aerobik a legjobb! één 2hét alatt mindent ettem csak édességet nem meg ien egészségtelen kitudja miket..és minden nap tornáztam..éés lefogytam..2kilot kb..
2010. márc. 27. 18:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát elég eltérők a vélemények.Igazság szerint tudom hogy nem kellene,ennem a fehérkenyeret.Megpróbálok viszatérni az egészségesebb kenyérfélékhez,de a hét hónap nagyon hosszú volt,ezért engedtem el kicsit magam.Köszi mindenkinek.
2010. márc. 28. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!