Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Popsiröl combról nyára igy jó...

Popsiröl combról nyára igy jó lenne? Hullahop, ugrókötél, lépcsözés Reggeli zabpehely uzsi puffasztott rizs ebéd fözelék uzsi gyümi vacsi joghurt?

Figyelt kérdés
Az a problémám h tornázással csak vaskosab leszek de a felesleg nem tünik el plusz van narancs böröm is körte alkatom van !
2011. ápr. 16. 22:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg csak ugy magasság és suly alapján nem tudunk itélni mert a háj könnyebb mint az izom én tisztában vagyok h nézek ki feszesitenem kénne de ha veszesitek vagyis edzek a nagy seggem nem tünik el csak nagyobb lesz az izomtól nem hülye kis tini vagyok ha kell képet is küldök
2011. ápr. 17. 22:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Van valamennyi felesleg a popsimon meg a combomon de ha ez le menne ak bátran tornáznék de igy csak tényleg nagyobb lessz ha le meggye rendszeresen tornázok és ak ugy is marad de nem tudom milyet csináljak

légyszives ird meg nkm az étrendet elöre is köszi

2011. ápr. 17. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Feszesedni meg az edzés mellett elsősorban a fehérjétől fogsz.

A puhatestűséget,plöttyedséget a mozgásszegény életmód mellet a fehérje megvonás okozza.

2011. ápr. 17. 23:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. ápr. 17. 23:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Majd írok hogy síkerült :D
2011. ápr. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!