Ez tényleg soványnak számít?
Mert szerintem épp normális. Sőt, a lábaimat kifejezetten erősnek találom. De sokan piszkálnak, hogy iszonyatosan vékony vagyok. Eszem rendesen, eljárok kondiba, három éves korom óta táncolok, és természetesen vigyázok az alakomra. Előre is köszi a válaszokat!
Szerintem felszedhetnél 5-6 kiló izmot.
Főleg a váll és a karok vékonysága feltűnő.
Az edzés látszik rajtad a testzsír% is sportolói érték lehet,uh a kajádon alakítanék egy kicsit.
Megmutattalak a pasimnak, aki bevallottan a szinte már fiúsan vékony csajokat szereti, és azt mondta, hogy idézem:
"Ez de gáz, borzalmasan néz ki"
Nem vagy csontváz, sőt csomó izmod van! Szerintem ha jól érzed így magad, akkor nehogy elkezdj egy hízókúrát! Ez is olyan dolog, hogy mindenki feleljen meg az ideális méreteknek. Kövér nők szoktak ezzel jönni, hogy ha ők jól érzik úgy magukat, akkor minek változtatni. Hát ez a másik irányba is igaz.
Ha melled se lenne azt mondanám tényleg rádfér pár plusz kiló, de van, akkor meg minek akarnál direkt hízni, ha alapból ilyen a testalkatod?
Szerintem is túl vékony vagy, egyáltalán nem tetszik
.
Viszont te szemmel láthatóan meg vagy elégedve magaddal, különben nem tettél volna fel ötmillió képet magadról, tehát nagy baj nincsen itt :)
Az egyébként látszik, hogy kondiba jársz, szép izmos vagy és EGYÁLTALÁN NEM "erős" a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!