182/68 nagyon soványnak számít egy fiúnál?
Figyelt kérdés
Ilyen az alkatom ...2011. máj. 19. 11:39
1/7 anonim válasza:
eléggé. öcsém is kb 180 és 66kg, és nagyon sovány...
bár nem híres arról hogy hízzon. próbálj edzeni, hátha ragad rád pár kiló plusz is.
2/7 anonim válasza:
Igen, az túl vékony. Gyúrj keményen!
3/7 anonim válasza:
a barátom 180/68-70 kg. nekem nagyon tetszik :) az igaz, hogy 1 gramm zsír nincs rajta, de azért vannak izmai. nem az a tipikus "ekkoraabicepszem" srác, de fürdőnadrágban látszik, hogy feszes a feneke meg "szelvényes" a hasa :) bár a szülei folyton izélnek, hogy milyen sovány :D
az biztos, hogy egy kis gyúrás neked sem fog megártani, egyél sok fehérjét és emelgesd a súlyokat :)
4/7 anonim válasza:
annyira nagyon azért nem szerintem. nem kórosan sovány közel sem.
5/7 anonim válasza:
voltam én ennyi kiló 192 centiméterhez, az beteges volt, mondjuk beteg is voltam. egy 4-5kg-ot azért felszedhetnél.
6/7 anonim válasza:
Én 179cm-hez vagyok 57kg
Ha eszel rendesen annak fejében amennyit kívánsz és ennek ellenére se hízol, akk majd fogsz később
18/F
7/7 anonim válasza:
kb párom paraméterei...vékony..nagyon...:) bár nekem a vékonyabbak jobban bejönnek...nemtom mér...sztem apum miatt:D:D:D ő a minta??:O:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!