Mert szerintem épp normális. Sőt, a lábaimat kifejezetten erősnek találom. De sokan piszkálnak, hogy iszonyatosan vékony vagyok. Eszem rendesen, eljárok kondiba, három éves korom óta táncolok, és természetesen vigyázok az alakomra. Előre is köszi a válaszokat!
csont és bőr. Alakra nem tudsz vigyázni, mert nincs.
2011. ápr. 15. 14:45
2/37 anonim válasza:
Tényleg iszonyatosan vékony vagy. Ha ez neked tetszik és ez a természetes alakod egészségesen, normális táplálkozás mellett, akkor semmi baj nincs ezzel. Viszont ha fogyózol, akkor bele fogsz betegedni.
2011. ápr. 15. 14:47
3/37 anonim válasza:
Az utolsó két képen főleg látszik. szerintem is nagyon vékony vagy, de ha rendesen eszel egyébként, és mozogsz, akkor szerintem ez nem egészségtelen, hanem ilyen vagy, és kész.
2011. ápr. 15. 14:55
4/37 anonim válasza:
hát ez már sovány... de nekem tetszik, szerintem szép.. és a ruháid is jók :D
2011. ápr. 15. 14:55
5/37 anonim válasza:
Semmi gond az alakoddal!Tökéletes,főleg azokban a szexi ruhákban,magassarkúval.Istenem,bár Én lennék ilyen..
2011. ápr. 15. 14:58
6/37 anonim válasza:
Eléggé. Nem igazán ez a normális.
De ahogy az előző írta, ha genetikailag ilyen vagy, akkor mind1, mert úgysem tudsz vele mit kezdeni.
2011. ápr. 15. 15:00
7/37 anonim válasza:
ma 14:47-re értettem.
2011. ápr. 15. 15:00
8/37 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én is alkatilag vagyok nagyon vékony. Bármennyit és bármit is eszek, még akkor is, ha mozgok, de hozzád képest majdnem kövérnek számítok. Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy te alapból ilyen sovány vagy. Kizárt, hogy rendesen eszel. Szerintem fogyózol, vagy nem vagy tisztában az eszem rendesen fogalmával, és már napi 500 kalóriára is azt mondod, hogy rendesen eszel.
2011. ápr. 15. 15:03
9/37 anonim válasza:
Szerintem azokon a képeken, ahol nem takar a ruha sokat, konkrétan anorexiásnak nézel ki. Tehát nagyon vékony vagy, de azért látszik, hogy sportolsz. A ruhás képeken kicsitt szebb az összkép, ott nem tűnsz annyira csont és bőrnek.
Ha eszel rendesen, akkor nem gáz, valószínűleg genetikai oka van. De megértem, hogy szóvá teszik....
Ja és nem hiszem, hogy túlzottan vigyáznod kéne az alakodra... Ha meg betegesen figyelsz rá, akkor azért lehetsz ilyen sovány.
2011. ápr. 15. 15:07
10/37 anonim válasza:
Tényleg elég vékony vagy, de mivel izmos vagy, szerintem dögös:) legalábbis én marhára irigykedek rád:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!