Ez tényleg soványnak számít?
Mert szerintem épp normális. Sőt, a lábaimat kifejezetten erősnek találom. De sokan piszkálnak, hogy iszonyatosan vékony vagyok. Eszem rendesen, eljárok kondiba, három éves korom óta táncolok, és természetesen vigyázok az alakomra. Előre is köszi a válaszokat!
Pszichés betegség, tehát köznyelvre fordítva valóban hülye.
Persze aki korrekten akar fogalmazni, és nem akar mást megbántani, az egy skizot vagy egy mániást, vagy egy fóbiást, vagy egy paranoidot se hülyéz le.
Na én nem tudtam az anorexiáról, de akkor beletrafáltam (én írtam még az első oldalon, hogy olyan)
Amikor a combcsont felső vége, ízülete majdnem kiszúrja a bőrt, mint pl. az első képen, az mindennek kinéz, csak egészségesnek nem.
A ruhák jól állnak, mert a necces részeket takarják, a lábadat, ami csinos,pedig nyugodtan mutogathatod. De az, hogy vastagnak látod az őzike lábaidat, nagyon nem jó jel...... Viszont a sport jó!
És látod hova jutott ez a Világ......hány lány írta, hogy írigy rád....saját maguknak is bebeszélik, hogy ez a szép, ez a jó....
Nekem volt anorexiás barátnőm, tudom, hogy nem tehetsz róla és biztosan sokat küzdesz is ellene, de vigyázz magadra nagyon!
Én pont azon gondolkoztam, hogyan fogalmazzam meg itt a gyakorin a kérdésemet, miszerint lassan elfogyok, és szeretnék tenni ellene. Tudod, én 160cm-hez vagyok 50kiló, de izmos vagyok, szóval sokkal soványabbnak nézek ki. Azért válaszolok, hogy elmondjam: pontosan azt akarom elkerülni, hogy egy nap felébredjek és azon kapjam magam, hogy úgy nézek ki, mint te!! Ne haragudj, de ez egyszerűen rémisztő már, főleg az utolsó kép. Egyszerűen kizárt, hogy genetikailag vagy ilyen. Akkor minden ősöd etióp kell hogy legyen...remélem érted a poént...
27 N
Erős a gyanúm, hogy a melleit feldobja egy kis push up...
A piros topos képen kisebbnek látszik mint az összes többin. Azt elismerem, hogy igazán komoly anorexiásoknak vagy tök lapos a mellük, vagy 'üresen lötyögő tejes zacskó'-ra hasonlít. A képen látható lánynak legalább van rendes melle.
Már embernek látszik, nem múmiának, de még mindig nagyon sovány...
A napi mérés önmagában nem baj, az a baj, ha erre azonnal reagálsz. Napi mérések esetén érdemes grafikont rajzolni, és ha csak tüskés egy kicsit, akkor nem számít. Ha azt látod, hogy 3-4 napon keresztül kevesebb a súlyod, akkor érdemes az adagodat emelni, illetve ha 3-4 napon keresztül emelkedik, akkor érdemes kicsit visszavenni (ha van miből visszavenni)
Épp ellenkezőleg szerintem! A nogyon vékony alkatú nőknek, már akik genetikailag nagyon vékonyak, a legritkább esetben van méretes mellük. A teltebb nőknek annál inkább. Persze csökken a méret a fogyással, de el nem tűnik. Amúgy van sebészkés is a világon.... Azok a nők, akiknek gond van az önértékelésükkel, gyakran folyamodnak ilyesmihez....
Nekem egy dolog jut eszembe a ruhátlan képekről: ijesztő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!