Ez tényleg soványnak számít?
Mert szerintem épp normális. Sőt, a lábaimat kifejezetten erősnek találom. De sokan piszkálnak, hogy iszonyatosan vékony vagyok. Eszem rendesen, eljárok kondiba, három éves korom óta táncolok, és természetesen vigyázok az alakomra. Előre is köszi a válaszokat!
tökéletes az alakod!nekem nagyon nagyon tetszik!!!
18/L
Piros top+farmer+bicikli a háttérben...
Azon a képen szépen látszik, hoy a kulcscsontod szinte átszúrja a bőröd, és kilógnak a bordáid is.
Izmot (értékelhető méretűt) egyik képen se látok.
Sovány vagy. Nagyon.
Azt, hogy ez egészsées vékonyság, vay kezdődő anorexia, azt neked kell tudnod, az életmdod alapján.
Ha tényleg eszel rendesen, akkor nincs gond, de ha ezzel az alakkal számolgatod, hoy mennyit eszel, illetve ha ezzel az alakkal rendszeresen méred magad, akkor bizony beteg vagy, uyanúgy mint itt egy hozzászl, aki a napi súlyához iazítja a másnapi kaja adagját!
hmmm.... tényleg... (google a barátom)
Akkor lehet, hogy a kérdésed inkább arra irányult, hogy hihető-e, hogy gyógyult anorexiás vagy?
Emberibb formád van, mint néhány betegnek, akiket volt szerencsém bevinni a kórházba, de még mindig nayon sovány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!