Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez tényleg soványnak számít?

Ez tényleg soványnak számít?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mert szerintem épp normális. Sőt, a lábaimat kifejezetten erősnek találom. De sokan piszkálnak, hogy iszonyatosan vékony vagyok. Eszem rendesen, eljárok kondiba, három éves korom óta táncolok, és természetesen vigyázok az alakomra. Előre is köszi a válaszokat!

2011. ápr. 15. 14:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%
Ha feldobnál 6-7 kilót tök jól néznél ki de így...nagyon nem, iszonyat sovány vagy
2011. ápr. 15. 15:13
 12/37 anonim ***** válasza:
86%
Borzalmas:((nagyon sovány vagy, rajtad nincs mit fogni a hajadon kívül.Van akinek ez jön be, nekem nem.
2011. ápr. 15. 15:24
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

tökéletes az alakod!nekem nagyon nagyon tetszik!!!

18/L

2011. ápr. 15. 15:33
 14/37 anonim ***** válasza:
Engem is állandóan bántanak a vékonyságommal (180 cm, 52-55 kg között ingadozik a súlyom), engem nem érdekel, így érzem jól magam. Viszont annyit tennék hozzá, hogy vigyázz, h ne kerülj bele fogyási spirálba, mert én ugye már beletartozom egy úgymond veszélyes határba, amikor csak indul lefele és lefele, és épül le szervezeted, erre vigyázz. Én minden nap mérek súlyt ( az alapján írom meg a másnapi kajámat, ha túl kevés a súly nyilván többet, ha nem, akkor kevesebbet ) figyeljd oda rá. Én jó sok módszerrel fogytam, de a sajátommal fogytam le (étrendféle), sdzóval nem úgy mint te, de jótanács. Amúgy utóirat: jók a lábaid, nekem k*rvára tetszenek :DD ha meg genetikai, akkor meg pláne ne foglalkozz vele;)
2011. ápr. 15. 15:34
 15/37 anonim ***** válasza:
71%

Piros top+farmer+bicikli a háttérben...

Azon a képen szépen látszik, hoy a kulcscsontod szinte átszúrja a bőröd, és kilógnak a bordáid is.

Izmot (értékelhető méretűt) egyik képen se látok.

Sovány vagy. Nagyon.

Azt, hogy ez egészsées vékonyság, vay kezdődő anorexia, azt neked kell tudnod, az életmdod alapján.

Ha tényleg eszel rendesen, akkor nincs gond, de ha ezzel az alakkal számolgatod, hoy mennyit eszel, illetve ha ezzel az alakkal rendszeresen méred magad, akkor bizony beteg vagy, uyanúgy mint itt egy hozzászl, aki a napi súlyához iazítja a másnapi kaja adagját!

2011. ápr. 15. 15:52
 16/37 anonim ***** válasza:
lehet, hogy soványnak számítasz, de szerintem kifejezetten jól nézel ki így, ha egészséges vagy ilyen alakkal, akkor nincs semmi gond!
2011. ápr. 15. 16:07
 17/37 anonim ***** válasza:
62%
Én a nevedből kiindulva emlékszem néhány kommentedre, amiket más fogyózó embereknek írtál. És arra is, hogy régebben adipexet szedtél, függő voltál, de már kigyógyultál az anorexiából.
2011. ápr. 15. 16:28
 18/37 anonim ***** válasza:
0%
Sovány vagy, igen. Viszont baromi jól nézel ki :)
2011. ápr. 15. 16:32
 19/37 anonim ***** válasza:

hmmm.... tényleg... (google a barátom)

Akkor lehet, hogy a kérdésed inkább arra irányult, hogy hihető-e, hogy gyógyult anorexiás vagy?

Emberibb formád van, mint néhány betegnek, akiket volt szerencsém bevinni a kórházba, de még mindig nayon sovány vagy.

2011. ápr. 15. 16:34
 20/37 anonim ***** válasza:
de ha így van, és beteg voltál, miért állítod be úgy a kérdést, mintha genetikailag lennél ilyen?
2011. ápr. 15. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!