Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha pl.1 hónapig nem eszek, de...

Ha pl.1 hónapig nem eszek, de nem is tornázok csak mozgok amennyit általában szoktam mint pl. : suliban, séta stb. akkor mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés

168 cm magas vagyok, 62 kg és 15/ Lány

kérlek segítsetek....:(

2011. ápr. 14. 18:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy ide írogatsz keress fel inkább egy pszichológust.

15 évesen azért már lehetne annyi eszed, hogy tudd 1 hónapnyi nem evés mivel jár.Tudod mit?Inni se igyál, előbb letellik az 1 hónap...

Bocs, ha durva voltam, de most ezt komolyan kérdezted???

2011. ápr. 14. 19:54
 12/30 ssup ***** válasza:
Pár nap után elájulsz és elvisznek a kórházba ahol pszichológus kezel majd, és sok problémát okozol ezzel a szüleidnek. Egyik barátnőm anorexiás volt, és azt mondta, hogy egy fél év csak úgy elröppent az életéből, és az már sajnos soha sem jön vissza.
2011. ápr. 14. 20:02
 13/30 anonim ***** válasza:

Imádom az ilyen értelmetlen, figyelemfelhívó kérdéseket....könyörgöm, olvass már utána a dolgoknak. Én 14 éves lány vagyok, 4 hónapja egészségesen élek és mellette sokat sportolok, lement rólam 12 kiló, és nagyon jól érzem magam így (164/54), már semmit nem akarok fogyni, de az életmódot folytatom egy kicsit több evéssel, bár odafigyelve. Akár életem végéig is, hiszem ez ÉLETMÓD, és nem fogyókúra. A fogyókúra nevében már benne is van, hogy kúra, magyarul nem lehet különösen sokáig folytatni...

Hetek, hónapok vagy évek kérdése, és belehalsz...a baj nem mindig jelentkezik rögtön.

2011. ápr. 14. 21:06
 14/30 anonim ***** válasza:
Ne akarj meghalni, ne is sajnáltasd magad, ezzel nem mész semmire. Most azonnal, ahelyett hogy ezt olvasod, emeld fel a segged, és állj neki tornázni,vagy bármit mozogni.Így lehet fogyni. (ezt tapasztalatból mondom:D ) 15/L
2011. ápr. 14. 21:07
 15/30 anonim ***** válasza:

TEGYÜK FEL, nem ennél egy hónapig... Aztán mi lesz? Melled, segged tuti nem. Nem az a kiábrándító, ha egy csajon van 5 kg felesleg, hanem az, ha deszka. De te tudod... Ha neked megér ennyit, hogy M-es póló helyett S-eset vegyél fel, akkor hajrá! Éhezz csak nyugodtan. Ó,nehogy elkezdj sportolni és azt érezd, végre teszel valamit magadért, nehogy azt vedd észre, hogy jéé, gömbölyödik a popsim a futástól. Nehogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy és csupán csiszolgass magadon.

Ha éhezel, lehet kisebb ruhák mennek majd rád, de sose fogod magad igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak érezni. Mindig fáradt leszel és rossz kedvű és másra sem tudsz majd gondolni, hogy "úgy megennék még egy szenyát" aztán megteszed és azon fogsz töprengni, hogy megint rosszat csináltál és holnaptól minden más lesz,holnaptól megint nem eszel egy hónapig. : )

2011. ápr. 14. 21:57
 16/30 A kérdező kommentje:
köszi :)...
2011. ápr. 15. 15:42
 17/30 A kérdező kommentje:
de léci valaki azt modja már meg hogy mennyit fogyhatok le ? kérlek titeket :...
2011. ápr. 15. 15:43
 18/30 anonim ***** válasza:
Már mondtam, hogy meg fogsz halni. Teljesen lefogysz, míg végül csak a puszta csontjaid maradnak. Hulla leszel.
2011. ápr. 15. 16:11
 19/30 A kérdező kommentje:
de 1 hónapon belül?:...
2011. ápr. 15. 17:54
 20/30 A kérdező kommentje:
mármint 1 hónapon belül meg fogok halni ha nem eszek egyáltalán semmit?...
2011. ápr. 15. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!