Narancsbőr ellen mit javasoltok? Rendszeres mozgással és diétával is csak félsikert értem el!
Engem sosem zavart, sötétben meg úgysem látni
29F
14.44-es ez olyan volt hogy mindegy hogy ki csak luk legyen:D
Vannak krémek és masszőrök akik ezzel foglalkoznak. És ráadásul elég jó eredményekkel.
A szauna is sokat segít...Én amióta rendszeresen járok szaunázni,szinte ma már alig látni a narancsbőrt..Persze megfelelően kell szaunázni is..
Bent vagy a száraz gőzben,majd amikor kijössz a gőzből,bemész a hideg medencébe,onnan a pezsgőfürdőbe,majd újra hideg medence.Utána lehet menni a vizes gőzbe,és újra hideg víz,pezsgőfürdő,hideg víz,szárazgőz..és így tovább..El se hinnéd hogy a bőröm mennyire feszes,sima,bársonyos,és csak szaunázom..
Méregtelenítés. Tudom sokan ellenzik, meg hülyeségnek tartják, de ettől még működik.
Egyszer csináltam egy egy hetes léböjtöt Neera-val, és nagyon megdöbbentem, hogy már a harmadik napon simább volt a bőröm. Nyilván ami lement kiló, az vissza is jött utána, nem is számítottam másra, de a narancsbőrt nagyon szépen eltüntette.
Szia!
próbáld ki a dm-ben kapható himalája sószappant.
olvass utána először a neten, hogy hogy kell használni, mert nem szappanként, hanem az oldatot kell magadra kenni.
Én nem vagyok egy olyan kritikus eset, mint a második válaszoló, de 3-4 alkalom után látszott, hogy szinte tökéletesen eltüntette a gödröket.
Ha voltál már tengerparton, tudod, hogy milyen szép az ember bőre kb egy hét után a tengervíztől, na ez olyan, csak jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!