Ettől el fog múlni a narancsbőr? (Rubint Réka)
Október közepén kezdtem tornázni a Napi 20 perc önmagadért c. DVD-re. Minden másnap csinálom fenékre. Ez elég a narancsbőr eltüntetéséhez? Mennyi idő kell, hogy hasson?
Már megőrülök a cellulitistől. :SS
akkor fog eltűnni eltűnni,ha csökkented a testzsírszázalékod.
réka helyet meg vegyél egy ugrókötelet és guglizz rá ezekre-
kalóriadeficit fogalma,szálkásító diéta,egészséges testzsírszázalék.
a cellulitisz ugyan gyulladás, de a kezdetibb stádiumban lévő narancsbőr akkor is zsír, amiből ha kevés van, akkor nem veszi fel a jellegzetes "szerkezetet".
úgy hogy első sorban én is a szálkásító étrendet ajánlom, a gyógyteáknak közben mindenképpen jó hatása lenne, rendszeresen fogyaszthatná mindenki.
ésszerű határokon belül természetesen igaz! nyilván rohadtul nincs a testünknek szüksége pl. ízfokozókra, tartósítószerekre, színezékekre vagy "természetazonos" aromákra. ezek lehet (én nem állítom) hogy felelősek a narancsbőr kialakulásában.
biotáplálkozásról (konkrétan a bioélelmiszerekről) annyit, hogy érdemes elgondolkodni, mi a veszélyesebb: permetszer maradék a gabonákon, vagy penészgomba mikotoxin jelenlét a teljes kiőrlésű lisztben. tudni érdemes, hogy penészgomba toxinok 1 (2?) nagyságrenddel veszélyesebbek mint a permetszer (maradvány). valahol itt van az a határ, ahol én személy szerint nem igazán pártolom a bio termesztési módot, feldolgozásnál már a kémcsövekben előállított anyagok "mértéktelen" használatával nem értek egyet. összetett téma, és sajnos nem igazán könnyű a kedves fogyasztónak megtalálni az optimális utat, ha ő az egészségének védelmét szem előtt is tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!