Akik az ebédet rendelni szokták! Honnan rendeltek, ahol finom és egészséges kaják vannak? Ilyen előfizetős kiszállítós, és netpincéres egyaránt érdekel.
Én innen rendelek, nekem bevált, persze ki kell tapasztalni hogy mit érdemes rendelni és mit nem.
Nekem pl. nem vált be az Egészségkonyha. Sok szállítót kipróbáltam sok év alatt, és mindössze 2 alkalommal volt, hogy egy az egyben kidobtam kaját, mert ehetetlen volt. Az egyik az Egészségkonyha volt, reklamáltam, és visszaadták a pénzt.
Ennél jobb a Teletál vagy a Cityfood, de csak akkor egészséges, ha a fittnes-low carb-stb. elnevezésű sorokból rendelsz.
Jó a Norbi update (a Teletál szállítja), tul.képpen ízben és mennyiségben a legjobb, amit ismerek, azzal a megkötéssel, hogy soha nem rendelek édeset, mert édesítőt használnak, és nem vagyok hajlandó édesítőt enni.
A Gastroyalt borzalmasan sósnak találtam.
A legegészségesebb az Angyalok konyhája lenne, de megfizethetetlenül drága, viszont bio is és reform is.
Én azt javaslom, hogy próbálj ki többet és a saját véleményed alapján dönts.
Van vega is, ha több zöldségre vágynál (néha jól esik):
Vegafutár egész finom, most is tőlük rendeltem. Vegafood nekem nagyon nem jött be (másik, amit kidobtam), tocsogott az olajban valami zöldséges tarhonyás dolog, de annyira, hogy olyat még nem láttam.
Ja, van még a Biochief, azzal nagyon szemezek (nem azért, mert bio, hanem mert reform), de az is nagyon drága sajnos.
Ja, Tőzsde állítólag jó, de nálam azzal indítottak, hogy nem hozták ki a rendelt kaját "adminisztrációs hiba miatt", és még csak nem is szóltak, mikor reklamáltam, elnézést sem kértek.
A többinél, ha reklamálsz, akkor vagy kapsz ajándék sütit vagy visszaadják a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!