Az hogy az izom megy le az marhaság?
Csak hát a világ nem mindig úgy működik, ahogy szerintünk van :) Egyébként beleírtam az előző válaszba, figy:
"Még az sem árt, ha edzés után gyorsan felszívódó ch-t is viszel be, mivel ekkor(illetve reggel is) igényli a hirtelen energiaforrást a szervezet és ha nem "kap" kívülről megoldja úgy, hogy bont az izmokból."
Szóval edzés után katabolikus(izomleépítő) állapotba kapcsolunk, amit pl dextróz és tejsavó koncentrátum, izolátum bevitelével meg tudunk gátolni.
Hát fogysz zsírból is csak sokkal kevesebbet, mint egy ésszerűen megcsinált diéta és edzés során, ill. jelentős az izomtömeg csökkenése. Ezért nem lesz feszes a bőr egy ilyen elb/szott fogyókúra után, és hiába örül majd, mikor rááll a mérlegre, hogy húú na elértem a célom, leadtam x kg-t, mikor belenéz a tükörbe úgy fog kinézni, mint akinek ott egy vagon puding a bőre alatt :) remélem elképzelhető :D
Ezért fontos az, hogy a diéta során ne a mérleget, hanem a tükröt nézzük elsősorban.
a nácik pont ezt csinálták a munkatáborokban, kiszámolták, mennyi kaja kell egy munkás életben maradásához, és elosztották kettővel. Ennyit kaptak.
a felszabadításkor készített fotókon az emberek szerinted nem fogytak izomból?
ma 18:25
azért mert ha nem edzenek akkor kevesebb energiát igényelnek, de ugyan annyit esznek mint amikor edzettek aktivan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!