Ha lefogyok, akkor a mellem is kisebb lesz. De így sem valami nagy, akkor mit csináljak?
mutterscheiße!
ne egy hozzászólás alapján ítéld meg, hogy valaki buta-e vagy nem -.- én meg mondhatnám rád, hogy egy elfuserált, elkényesztetett sznob vagy
képzeld el, hogy nem vagyok ,,buta", de ezt neked hiába írom, mert lehet, hogy nem is tudsz olvasni, mert a szolgád ír helyetted, te lóherekoponyás idióta
16 éves, és hidd el, olyan cifrát írna, ha ez nem lenne:
„A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, (...) trágárkodásért, (...) közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!”
Hangulatjelek nélkül nem vagyunk önmagunk. xD
Amúgy meg, semmi értelme még 4 kilót leadnod, hidd már el, hogy nem vagy kövér, vannak nálad 50× kövérebb emberek is, ők meg aztán tényleg le akarnak fogyni, te meg itt rinyálsz a hatvanakárhány kilóddal xD
A másik meg az, hogy egyáltalán nem is látszik rajtad semmiféle kövérség!! Nem értem mit vagy úgy oda. Inkább a fontosabb dolgokkal foglalkozz, mint pl...tanulás... XD
Cs.P. !!!!!!!!!
SOHA nem voltam hatvan kiló sem, nem hogy hatvan akárvalahány !! És nem is leszek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OOOOO hát nem, egyáltalán nem emlékeztél jól !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!