18kg súlyfelesleg van rajtam, ha lefogyok, akkor a mellem ugye kisebb lesz? (most 80/D-s) Fogyott már valaki hasonló méretekkel?
a nyáron lefogytam 5-6 kg-t ,de nemment össze,sőt most már a D-s melltartóból is kezd "kibuggyanni" ,ha lefogyok ugye legalább C-sre összemegy ezis?
akinek van tapasztalata könyörgöm írjon.
(amúgy a családom női tagjainak a mérete minimuma "C" mondjuk rajtuk is van súlyfelesleg :s :s)
ja igen és még csak 17 vagyok -.-
(heti 3szor járok konditerembe,és tudatosan étkezem)
Az attól függ, hogy fogysz le. A tudatos étkezés és a folyamatos testmozgás nem fogyasztja le a melled. Arra figyelj, h ne kezdj drasztikus fogyókúrába, mert az először a melledet "zabálja fel", és sportolásnál NE gyúrj mellizomra iletve ne sokat, mert ugye akkor a mellizmod elégeti a mellben található zsírszövetet (az egész zsírszövet!).
Egyébként sztem ha erre odafigyelsz max annyit fogyhatsz le belőle ami a 18 kiló túlsúlyodból oda is lerakódott.
köszi :)
hát remélem,hogy kisebb lesz és feszesebb és nem fog lógni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!