Ha lefogyok kisebb lesz a mellem? Nekem amúgy fog még nőni?
20 éves lány vagyok.
Kissé túlsúlyos, kérlek ezért ne csúfoljatok...
160 cm körül vagyok és most 87-88 (max. 90) kg.
[Már sikerült fogynom pár kilót és még tervezem is.]
Előbb lemértem a mellem méreteit. A mellbimbónál a mell legszélesebb részénél 108 cm. (Tudom sok, dehát kövér vagyok...)
A mell alatt 98.
Most akkor 108-98=10 cm ? Mert az A kosár 12 cmtől kezdődik ahogy néztem.
Nekem most A kosaras melltartó kell? (Lóg a mellem már így is kicsit, mert sokáig nem hordtam semmi melltartó félét! :()
Ha lefogyok (kb. 60-65 kgra szeretnék lefogyni) akkor a mellem kisebb lesz vagy marad ekkora?
Fog még nőni a mellem vagy nekem már marad ekkora?
Lehetséges, hogy a fogyás és az edzés, mozgás és megfelelő melltartó következtében később nem lesz ilyen lógós? Ha fogyok még és csinálok gyakorlatokat mellizomra akkor csak feszesebb lesz, nem?
Köszönöm a válaszokat.
u.i.: Biztos nagyon furcsa de én nem szeretném, hogy nagyobb legyen a mellem, sőt... szóval csak őszintén.
20 éves korban még nőhet vagy meddig kell ettől tartanom?
Köszönöm aki segít, nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz.
Vettem külön striákra való és feszesítő krémet, azzal is kenem, de nem látok változást. De gondolom azért nem árt ;)
Gyereket én nem igazán tervezek, azt hiszem akkor ilyen elöl deszka hátul léc csaj maradok :)
Köszi, én is remélem, hogy eredményes lesz. Szép hetet kívánok!
Múltkor olvastam egy cikket, hogy akár 30 éves korig is nőhet a mell... úgy látszik erre nem létezik pontos válasz :(
MIndegy, azért köszi hogy ti írtatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!