Ebben valami tanács?
Szóval az a helyzet, hogy alapvetően nagyon vékony vagyok(talán még túlzottan is), de az utóbbi 2 hétben felszedtem 5.5 kg-ot. Ez mind szép és jó az én esetemben mivel nehezen hízok, de ez mind a hasamra ment. Felülésezek, használok különböző gépeket, de csak nő a hasam. Ezt a környezetemben elők is észrevették, és meg kell, hogy mondjam ez szörnyen zabar. Nem vagyok képes levenni a kardigánom de, mert "kidudorodik" a hasam.
Valami ötlet?
terhességi teszt
rostdús étkezés, koplalás helyett
testképzavar kezeltetése a pszichológussal
kép?
100%, hogy nem vagyok terhes szóval azt kizárhatjuk.
Képet holnap felrakok.
Attól,hogy vékony vagy még simán lehet magas a testzsírod.
Rendszeres sport nem csak alkalomadtán és kiegyensúlyozott evés.
A felülés meg alig éget kalóriát,ahhoz aerob,kardió edzés kellene.Aerobik,spinning ilyesmik.
de ha nagyon vékony testalkatú vagy, hogyan híztál 2 hét alatt 5 és fél kilót? mi történt?
szüntesd meg azt a valamit, ami ezt a plusz 5 kilót okozta. és utána (ha tényleg alkatilag vagy vékony) magától is le fog menni a pluszsúly és a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!