Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs mellem Tanács? Ötlet?

Nincs mellem Tanács? Ötlet?

Figyelt kérdés

14 évesen 1 évig anorexiás beteg voltam és hát ugye nem volt mellem, ami akkor elkezdett nőni az szépen lement és azóta kigyógyultam belőle nehezen, de a mellem nem nő azóta sem:( Fel is szedtem +kilókat, azt mondták akkor jobban megnőhet...

Mindent elrontottam, vagy még van rá esély, hogy megnőjjön?

Nagyon el vagyok keseredve:(

L/16

2011. márc. 6. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
mar nem fog noni a melled. majd ha zavar elmehetsz plasztikaztatni. 14 evesen nem fogyozni? jol elszurtad
2011. márc. 6. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy vigasztal, de a melled mérete genetika, tehát elsősorban az dönti el, hogy mekkorára fog nőni.

Később érik a tested, mert a hormonháztartásodba rendesen bezavartál az anorexiával.

Esélyed még lehet rá, ha 20 éves korodig nem változik a helyzet, akkor kezdj aggódni.

(Volt olyan barátnőm, aki ennyi idősen még lapos volt, mint egy palacsinta, épp csak egy pici melle volt, aztán mire érettségiztünk, már D kosaras melltartó kellett neki. ;) Ő nem volt anorexiás, nem fogyózott, csak kicsit később ért, mint mi.)

2011. márc. 6. 09:40
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) 9:40es megnyugtatott azért:)
2011. márc. 6. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
első miért mondasz ilyet?! 16 évesen nekem kb semmi mellem volt alapból, most 20 vagyok, és nagyon szépre megnőtt, és néha úgy látom, most is növöget
2011. márc. 6. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is nőtt 1 kosárméretet 16 éves korom óta. Van még rá esélyed.

És nem hiszem, hogy összefüggésben van az anorexiával, inkább genetika, hogy mikor, mekkorára nő meg.

2011. márc. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!