174cm/57kg. :S Hogy fogyjak le?
Miért akarsz anorex liba lenni? (174 / 50 kórosan sovány).
Aztán lefogysz 50-re, és jaj, tovább, és tönrkre is tetted magad. Ja, és utána kínszenvedés visszahízni. Én az utóbbi cipőben járok, és szomorúan nézem, ahogy nő a hasam... mert egy idő után koplalással fogytam, nem ésszerűen. :S
Szerintem fordulj pszichológushoz vagy térj észhez magadtól. A súlyod így is kevés, 50 kilósan egy csontváz lennél.
Az "étrendeddel" pedig jól tönkrevágod a gyomrod.
(nem értem miért kell annak nekiesni, aki még soványabb akar lenni, az ő döntése, tanácsot kért, nem azt hogy kiosszák)
diéta és edzés. ha tényleg csak ezt eszed nem fogsz fogyni, mert gyakorlatilag koplalsz, a tested mindent elraktároz, az anyagcseréd lelassul. tessék naponta sokszor enni keveset, ügyelve a szénhidrátra, sovány húsok, gyümölcs, zöldség. mellette pedig futás, hetente párszor.
Nem az volt a kérdés h fogyjon-e vagy ne hanem h fogyhat le-.-
Sporttól nem leszel feltétlen izmos. Ne testépítésen gondolkozz hanem aerob mozgásokon. Csak koplalással elég nehéz lenne lefogyni, kell hozzá a sport is.
nem tudom elképzelni...:S
képet küldj már légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!