Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 174cm/57kg. :S Hogy fogyjak le?

174cm/57kg. :S Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
Utóbbi időben felszedtem pár kilót. :S Pedig azt terveztem, hogy lefogyok 50 kilóra, de nincs semmi akaraterőm. :/ 2-3 óráig csak egy müzliszeletet és 2 üres zsömlét eszek aztán itthon még kajálok valamit és 6 után nem eszek semmit azt tessék! Hízni kezdek mikor figyelek mit eszek, de amíg nem figyeltem nem is híztam.. 17L
2011. ápr. 7. 21:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%

Miért akarsz anorex liba lenni? (174 / 50 kórosan sovány).

Aztán lefogysz 50-re, és jaj, tovább, és tönrkre is tetted magad. Ja, és utána kínszenvedés visszahízni. Én az utóbbi cipőben járok, és szomorúan nézem, ahogy nő a hasam... mert egy idő után koplalással fogytam, nem ésszerűen. :S

2011. ápr. 7. 21:58
 2/20 A kérdező kommentje:
Mert nekem tetszik a vékonyság. Igazából inkább a lábaimmal vagyok elégedetlen, fölül vékony vagyok, néhol a csontjaim is kilátszódnak. De a lábam...:S Utálom, hogy össze lehet fogni a bőrt a vádlimnál meg a combomnál. :/ Nem tudom, hogy tüntethetném, mert ha sportolni kezdenék akkor izom lesz és én azt nem akarok.
2011. ápr. 7. 22:01
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Én meg 180cm és 30kg, nem is tudom, hogy adhatnék le 10 kilót a jövő hétvégi anorex bulira, hogy bálkirálynő lehessek! :D
2011. ápr. 7. 22:02
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem fordulj pszichológushoz vagy térj észhez magadtól. A súlyod így is kevés, 50 kilósan egy csontváz lennél.

Az "étrendeddel" pedig jól tönkrevágod a gyomrod.

2011. ápr. 7. 22:10
 5/20 anonim ***** válasza:
38%

(nem értem miért kell annak nekiesni, aki még soványabb akar lenni, az ő döntése, tanácsot kért, nem azt hogy kiosszák)

diéta és edzés. ha tényleg csak ezt eszed nem fogsz fogyni, mert gyakorlatilag koplalsz, a tested mindent elraktároz, az anyagcseréd lelassul. tessék naponta sokszor enni keveset, ügyelve a szénhidrátra, sovány húsok, gyümölcs, zöldség. mellette pedig futás, hetente párszor.

2011. ápr. 7. 22:11
 6/20 anonim ***** válasza:
52%

Nem az volt a kérdés h fogyjon-e vagy ne hanem h fogyhat le-.-

Sporttól nem leszel feltétlen izmos. Ne testépítésen gondolkozz hanem aerob mozgásokon. Csak koplalással elég nehéz lenne lefogyni, kell hozzá a sport is.

2011. ápr. 7. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:
61%
Ilyen magasságnál a te súlyod KÓROSAN SOVÁNY!Ha esetleg megbetegszel,honnan fogsz leadni?Menj orvoshoz és kérj tanácsot.Azt fogja mondani,h.nem szabad fogynod!!!Hidd el rossz választás lenne a fogyás!
2011. ápr. 7. 22:26
 8/20 anonim ***** válasza:
51%
Koplalj!
2011. ápr. 7. 22:31
 9/20 anonim ***** válasza:

nem tudom elképzelni...:S

képet küldj már légyszi

2011. ápr. 7. 22:41
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Lehet önértékelési problémád van.Én 173cm magas vagyok,és a legsoványabb amikor voltam,58kg.Nagyon,nagyon sovány voltam.
2011. ápr. 7. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!