Nagy súlyból ez elérhető?
Figyelt kérdés
Augusztus közepére szeretnék legalább 85 kiló lenni, ha lehet kevesebb is. Most 107 vagyok és 171 centi. Szerintetek meglesz?2011. ápr. 7. 18:11
1/5 anonim válasza:
Megoldható,ha jó étrendet választasz és mellette nem keveset mozogsz,sportolsz ;) én is kb ugyanúgy vagyok mint te(súlyban is)csak arra vigyázz,nehogy túl gyorsan fogyj,mert akkor a bőröd nem úgy fog igazodni a dolgokhoz és hát a többit nem kell mondanom...:S mindenesetre sok szerencsét kívánok,és mégtöbb kitartást ;)
2/5 bix válasza:
minden elérhető. nem lesz könnyű, és rengeteg dologról kell lemondanod. de ha igazán akarod bármit meg tudsz csinálni...
3/5 A kérdező kommentje:
húha, féltem, hogy túl sokat (keveset :) ) tűzök ki célnak, nem akarok irreális dolgokat kergetni, de ha eddig nem mondta senki, hogy ez hülyeség, akkor talán tényleg. köszi a válaszokat. sokat fogok mozogni az biztos, de most még óvatosan, elég nagy súly ez. ha valakinek van még véleménye/tanácsa szívesen olvasom.
2011. ápr. 7. 19:30
4/5 anonim válasza:
első vagyok:)
a mozgással tényleg óvatosan,kezdéskor csak keveset,és apránként mozogj,hétről hétre többet,nehogy megerőltesse a szervezetedet!ugyanígy a kajákkal is ne kezdj el egyből szinte koplalni,hanem szépen napról napra egy picit elveszel az ételedből;) én így csinálom :) reggelid lehet bőséges,de az ebéded legyen kicsit visszafogottabb,amit majd később "hanyagolhatsz" az a vacsora.és szerintem nem kell más étrendet bevezetned,elég ha a napi ételedet elfelezed!remélem segítettem...:))
5/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm, kíváncsi vagyok sikerül-e. :)
2011. ápr. 9. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!