Az utolsó kilók. Relatív kis súlyból keveset fogyni. Hogy indíthatnám el a fogyást?
160 centi vagyok és 58 kiló. (70-ről értem el ezt életmódváltással és mozgással, lassan, fél év alatt)
Már január óta tartom ezt a súlyt és nem megy lejjebb.
Sokat gyaloglok (gyors tempó, hosszú táv), és biciklizem, és úszni is járok így nyáron.
Centikben mérhető a változás mióta úszni járok, de kilókban nem. (tudom, az izom nehezebb)
Az a helyzet, hogy 53 kiló körül szeretnék lenni, ekkor éreztem ugyanis jól magam a hízás előtt.
Egy izmos 55 kiló is megfelel. :)
Szóval az a lényeg, hogy tényleg csak néhány kiló minusz kellene.
Tudtok valami olyan mozgásformát, aminél látványos az eredmény?
Koplalni nem szeretnék, szerintem az étrendem nem rossz, minden tápanyagot eszek, rendszeresen elosztva a nap folyamán.
Aki volt már hasonló helyzetben, hogyan birkózott meg az utolsó kilókkal?
Ez nagyon egyszerű.
Kiszámolod a napi kalóriaigényed,pl 1700kalória és lecsippentesz belőle 2-300kalt és tartod az 1500kalt,addig,amíg el nem éred a kívánt eredményt.
Diéta alatt emeld meg a fehérjebevitelt a feszesség megőrzése végett,tskg/1.5-2g-ra.58 kiló vagy,akkor napi 116g fehérjét egyél.És természetesen mindig a ch-n kell csökkenteni.
Ha nem voltam világos,akkor gugliba-kalóriadeficit fogalma.
A némi izmossághoz meg sokkal több és tudatosabb edzés szükséges mint néha úszkálni,meg gyalogolni.
Nézd, ha többet lecsippentek belőle, az már koplalás. Mindenféle kalóriaszámlálás szerint is.
Ezért akarok valami másféle, hatékony mozgást hogy ne a kajából kelljen elvenni.
Beírtam az adataidat az orvos lexikonba,ami nagyjából jó becslést ad és aszerint ahhoz,hogy tartsd az 58 kilót bőven 2000-2300kalóriát kell bevinned.
Szóval simán van miből levenni,vagy alapjaiban rossz a fehérje-ch aránya az étrendedben.
De ha növelni akarod az edzést az csak dicséretes.
Akkor heti 3x ezt kell tenned-
És heti 3x ezt-
http://www.youtube.com/watch?v=8z8NovjhPGs
vagy ezt 1 órát-
http://www.youtube.com/watch?v=lVkYjp4mqnc
Ha a kajád is rendben lesz hozzá,fél év-8 hónap alatt simán fitnesz modell tested lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!