Érdemes változtatnom a futási szokásomon?
A Margitszigeten szoktam futni 1 kört (5,3km körül). Ezt olyan 20-25 perc alatt teszem meg úgy, hogy nem kell még kapkodnom a levegőt, de azért leizzadok. Mivel vékonyítani és formálni szeretném a fenekemet, combomat, érdemes lenne lassabban futnom, hogy több ideig tartson a futás (mondjuk 40 percig)?
19/L
vékonyítani és formálni...
ezt valaki kérem tényleg komolyan mostmár írja le nekem értelmesen hogy mi az hogy formálni??? de tényleg. van fogyás és van az izom felépítése. a kettő ellentétes folyamat.
a vékonyításhoz emeld a tempót, a pulzusod legyen magas, lehet intervallumosan is csinálni, sprint kocogás kombóval.
ha izmot akarsz építeni akkor vennék valamennyit vissza talán a tempóból, de a mostani tempó bőven elég kéne legyen, és mehet akár két kör is.
a kettő között a különbség a kaja kéne legyen. fogyásnál ch visszavesz, amikor az izmot építed akkor viszont megtolni...
162/55
Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, nem is várok csodákat, de leginkább a combommal vagyok elégedetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!