Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 óra intenzív mozgással...

2 óra intenzív mozgással elégethetek 4 táblányi milka csokit?

Figyelt kérdés
Haragszom magamra, mert nem is kívántam, csupán bánatomban ettem. Szóval szerintetek lehetséges?
2011. ápr. 6. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó előttinél, utolsónál a pont! ;))
2011. ápr. 6. 17:06
 12/14 anonim ***** válasza:
én azon csodálkozok, h nem hánytad ki????? már mint félre ne érts nem szándékosan, de ha én ennyit megennék akkor a gyomrom jelezne és á most belegondoltam ez elég durva! És néha még én sajnálkozok magamon mikor azt mondom, h bezabáltam hát az nálam max egy fél tábla még annyi se csokit jelent!
2011. ápr. 6. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
4 tábla csoki? Az semmi. Én simán meg tudok enni kettő darab extra nagy milka csokit (tudjátok azt a b..zinagyot). Szóval nyugi, nem para ha egy nap ilyet kajálsz. Viszont ne csináld gyakran.
2011. ápr. 7. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem se sok 4 tábla milka...kcal-ban rengeteg, de én kb 10 táblát is ettem már meg. Olyan is volt....
2011. nov. 28. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!