2 óra intenzív mozgással elégethetek 4 táblányi milka csokit?
Figyelt kérdés
Haragszom magamra, mert nem is kívántam, csupán bánatomban ettem. Szóval szerintetek lehetséges?2011. ápr. 6. 16:23
1/14 bix válasza:
aha.. gratula 4 tábla? 100 grammot nyugodtan számolj csak 5-600 kcal-al. az eredmény? gratulálok, ön egy aktív, napi mozgást végző fiatal nő energiaigényét fedezte csokiból (és még egy picit...) a válasz nem. egyértelműen nem. konkrétan ha csak a 100 grammos tábla volt, akkor is 2000-2400 kcal a cél, ezt ledolgozni nem lehet 2 óra intenzív futással sem.
2/14 anonim válasza:
6 óra intenzív mozgással esetleg, de azt meg nem fogod bírni... Sztem ne tarts otthon egyszerre 4 tábla csokit :S
3/14 anonim válasza:
Magyarázd már meg nekem, hogy egy olyan termékből, ami 500 grammot nem tesz ki együttvéve sem, hogy akarsz te mittomén hány tucat kilót hízni? :D
4/14 anonim válasza:
Durva! 4 tábla! 1 tábla epres milkában van 551kcal. Tehát te most durván 2200 kcalt befalltál. Csak gratulálni tudok neked.
5/14 bix válasza:
ma 16:50
nem ettől fog hízni kilókat. de aki naponta bevisz 4-5000 kcal-t az rövid időn belül simán úgy dob fel 10 kilót hogy észre se veszi... basszus ezzel meg valszeg a napi kajával 3 darab 25-35 éves aktív nő tartaná a súlyát ha szétosztanánk közöttük kb...
6/14 A kérdező kommentje:
Ha majd neked is olyan gondjaid lesznek mint nekem én is gratulálok neked......
Miért véleményt meg szidást ír némelyik ember, mikor csak annyit kérdeztem, hogy 2 óra mozgással eltudom-e égetni?!
Megkaptam a választ, hogy nem...köszönöm, ennyit akartam, mindenkitől elnézést hogy feltettem a kérdést.....
2011. ápr. 6. 16:55
7/14 anonim válasza:
Nem, nem fogod tudni. És a problémákra nem megoldás az evés.
9/14 anonim válasza:
Nem tudod elégetni, de mindenképp segít (elég sokat). :) Szerintem nyugodtan csináld meg az edzést, jobban is fogod magad érezni tőle. Ez a nap még nem fogja befolyásolni az alakodat és a fogyásodat, de máskor azért ne zabálj be ennyi csokit (mondjuk nem hiszem, hogy bárki is rendszeresen tenné :D) Sok sikert és jobbulást! :)
10/14 bix válasza:
beszélgethetünk dolgokról. nem hiszem hogy sokkal komolyabbak lettek volna mint az enyém, viszonylag fiatalon több mindenen mentem át mint azt más ép ésszel megúszná. ennyi. de a kajálás nem old meg semmit. főleg a csoki. lehet kenni valamire hogy most szomorú vagyok, akármi, a cukorbetegséghez és elhízáshoz ez az első lépés, hogy magyarázatot keresel. ez általános jellemző. menekülj olyanba amivel nem rombolod magad, és van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!