Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az aszalt szilva mennyire jó...

Az aszalt szilva mennyire jó fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Semennyire!Tiszta cukor!
2011. ápr. 6. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Néha délelőtt néhány szemet megehetsz, de ne minden nap! Bezony tömény cukker!
2011. ápr. 6. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
A szilva frissen sem nagyon illeszhető be a fogyókúrába, mert kalóriatartalma 57 kcal/100g, az aszalt szilva viszont sajnos ennél is sokkal "rosszabb" ( Bár egyébként nagyon finom!) 271 kcal/100g.
2011. ápr. 6. 11:28
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor milyen aszalt gyümölcs jó? vagy mit tudok rágcsálni nasi helyett?
2011. ápr. 6. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amik nekem beváltak: mogyoró, de nem sós!, pörkölt sós/nem sós szója (DM-ben kapni), bármilyen gyümölcs, esetleg répa, néha azt is szoktam rágcsálni.
2011. ápr. 6. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
19%

Semmilyen aszalt gyümölcs nem jó, mert az aszalás cukorral történik!!!! Nem kell nassolni, meg "rágcsálni". Minek???? Nem bírod ki? Akkor nem kell siránkozni, hogy nem tudsz lefogyni.

Rágcsálj friss gyümölcsöt...

2011. ápr. 6. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Rágcsálhatsz sárgarépát is. Vagy Wellnes-szeletet: különböző gabonákat, mézet és gyümölcsdarabkákat tartalmaz. Egy szelet 97 kalória.
2011. ápr. 6. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Rágcsinak én aszalt gyümölcsöt nem ajánlanék, fogyaszd inkább nyersen az alacsonyabb kalóriatartalmúakat. Az almát pl. jó szívvel tudom ajánlani. De én a következő zöldségeket szoktam enni nyersen délelőttönként: karalábé, karfiol, sárgarépa, retek.
2011. ápr. 6. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!