Most akkor hogy is van ez a vacsora dolog?
Figyelt kérdés
Mikor kell enni vacsorát és mit? Van ahol azt olvasom, hogy jó ha nem eszünk 6 után van ahol azt, hogy lefekvés előtt nem sokkal még kell valamit enni. Egyszer azt írják, hogy gyümölcsöt,zöldséget,salátát kell enni egyszer pedig azt, hogy fehérjét. Tehát melyik a helyes?:)2011. ápr. 5. 18:40
1/7 anonim válasza:
A 6 után nem evés hülyeség.
Könnyű vacsorát kell enni, lassú felszívódású szénhidráttal, abból is kevéssel, és lassú felszívódású fehérjét.
Pl. zsírszegény túró almával, vagy mondjuk egy kis roston csirkemell párolt zöldséggel.
2/7 anonim válasza:
vacsorára fehérje, fehérje, és fehérje :)
Natúr csirke, hal, sovány túró, kefir..., én 6 előtt próbálok vacsizni, lefekvés előtt meg iszom egy fehérje shake-t.
De viszont ez a 6 után nem evészet egy nagy baromság ám, annak ellenére, hogy én is így eszek. de nem korbácsolom meg magam, ha véletlen fél7-7kor vacsorázok.
23l
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most ettem meg épp egy mexikói tonhalsalátát akkor ez most megfelelő?:D Vagy máskor inkább hanyagoljam?
2011. ápr. 5. 18:57
4/7 anonim válasza:
mi van benne? Gondolom tele van fűszerrel, meg még majonézre is tippelnék:P
5/7 anonim válasza:
Egy jó diéta alapja, hogy az ember semmilyen kész dolgot nem eszik. Ez a mexikói tonhalsaláta gondolom konzerv... Inkább vegyél sima tonhal sós lében konzervet, és friss salátát, aztán kutyuld össze... az sokkal jobb.
6/7 A kérdező kommentje:
Neem majonéz nem volt:D Igen konzerves de más most nem volt itthon...csak jóval hizlalóbbak:S
2011. ápr. 5. 19:05
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem szoktam nagyon halat enni..tudom hiba:S szóval ez a konzerv csak egyszeri alkalom volt:) Amúgy gyümit vagy zöldséget ettem eddig:)
2011. ápr. 5. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!