Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 cm 66 kiló 14 évesen?

163 cm 66 kiló 14 évesen?

Figyelt kérdés
Nagyon kövér vagyok tudom,nem kell mondani.Ha röpizek egy héten kétszer 1,5 órát,és mindent eszem csak keveset naponta 5× akkor 3 hó alatt letudok dobni egy tizest?
2011. ápr. 1. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán, de inkább kevesebbre számíts, nem látom az alkatod, illetve a kitartásod, de én inkább 6-7 kilóra tenném a reális fogyást maximumon.
2011. ápr. 1. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem. De fél-háromnegyed év alatt lehetséges.

2 dolog:

- nem elég csak kevesebbet enni, mert attól csak éhes leszel, fogyni alig fogsz - alacsony kalóriatartalmú ételeket kell enni, abból viszont eleget, hogy jóllakj - ehhez kell a szüleid segítsége, mert ők főznek, ők vásárolnak

- el kéne menni dokihoz, nem biztos, hogy véletlenül híztál el ennyire, ha meg valami gond van, ha semmit nem eszel, attól is hízol

Ez a 2 dolog nagyon fontos, ezzel kezdd!

2011. ápr. 1. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem semmi cukrosat ne egyél és semmilyen péksüteményt ill. kenyérfélét (ha nagyon nem tudsz róla lemondani akkor korpás/barna/update kenyeret ehetsz,de inkább ezeket se). Helyette egyél rizst (barna a legjobb), sok zöldséget és édesség helyett gyümit (almát és ami még jön a tavasszal). Plusz sétálj minden nap legalább fél órát, vagy többet és szerintem le tudod adni. Plusz igyál sokat (vizet vagy cukrozatlan teát).
2011. ápr. 1. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:
hát én naponta két kilómétert gyalogolok,mert a sulim tőlünk egy kilóméter oda és vissza.Annyira zavar nagyon szeretnék már lefogyni!
2011. ápr. 1. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:

14:01-es vagyok

Az már jó, ha gyalogolsz legalább annyit naponta (bár sajnos az nem túl sok ám, próbálj meg minél többet pl.: anyukád helyett elmenni a boltba)! Arra figyelj, hogy tényleg gyaloglás legyen (tehát tempós) és ne séta. Ha kell, azzal szorítsd rá magad a gyors gyaloglásra, hogy 5 perccel később indulsz el otthonról és akkor muszáj sietned, hogy időben odaérj:) De a diéta is nagyon fontos, hiszen a testsúly 80%-ban annak kérdése, hogy mit és mennyit eszel, 20%-ban pedig annak, hogy mozogsz-e rendszeresen. Sok sikert és kitartást és ne is figyelj az első kettő hozzázólóra, 10 kg-t 3 hónap alatt simán le lehet adni, addig viszont tényleg szigorúan diéta és sport! Valószínű, hogy pár hét után a súlyod hirtelen megindul, később lehet, h stagnálni fog 1-2 hétig, aztán újra beindul a fogyás! Tarts ki, szorítok neked, (főleg, hogy magam is 5 kg leadásának lendültem neki - mint minden évben ilyenkor:)

2011. ápr. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!