Ma rájöttem, az egészséges életmód nem a szegényeknek való! Borzasztó nem?
Erre már én is rájöttem.
Szerencsére kertes házban lakunk, ahol megtermelem, amit lehet, és megy a mélyhűtőbe, kapok csirkét és tojást.
Sajnos ezek az ételek pont ezért ennyire drágák, mert ennyiért is megveszik. :(
Kedves első!
Nem mindenki azért étkezik egészségtelenül, mert két pofára zabálja a chipset meg a csokit. Inkább az 500ft/kg-os lecsókolbászt, zsíroskenyeret, tésztát tésztával, meg a legolcsóbb virslit és párizsit nevezi húsnak.
Ajánlom figyelmedbe, hogy nézz utána, mit jelent a MINŐSÉGI ÉHEZÉS.
Látom, nem volt hozzá szerencséd soha, és ne is legyen!
Azért kevesebb pénzből is lehet viszonylag egészségesen étkezni. Ahogy elnézem, te nem a krumplistészta kenyérrel típusú kispénzű vagy.
Bőven megteszi lazac helyett a hekk is. Mozzarella helyett a sima sajt. Stb. Csak ésszel kell vásárolni.
Látom, azért a hozzászólók nagyrésze a kérdező álláspontján van, többek között én is.
Hiába, hó vége van, én is megtapasztaltam, mert most nagyon lent vagyunk az eddigihez képest, hogy nem ehetem azokat a kajákat, amiket eddig, kénytelen voltam, amit itthon találtam, és hát 1-2 kg vissza is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!