Futástól/kocogástól fogyott valaki?
Én most kezdtem el ezt a programot, tehát tapasztalatot még nem tudok írni:
De az biztos, hogy akárhol olvasok utána jó zsírégető, formáló módszereknek, szinte mindenhol a futást ajánlják.
Úgyhogy elkezdtem én is megszeretni...
Én most akarom elkezdeni, amit az első belinkelt. Nagyon bízom benne, hogy lehet vele fogyni. Csak 5 kilót kéne fogynom, de koplalni nem akarok és nem is tudok (ha éhes vagyok, nem tudok koncentrálni, pedig napi 8 órában muszáj). Egyébként csak egészséges és jó minőségű dolgokat eszem és nem zabálok mértéktelenül, csak jóllakom. Nem nassolok, csak gyümölcsöt. Tehát a kaján már nem tudok javítani, nincs olyan, amit elhagyhatnék, nincs benne fehér liszt, süti, csoki, cukrot alig használok (1 kg 2 főre 1 évig elég, az is ünnepi sütikbe megy el, amit vendégekkel eszünk, nem ketten), nem szeretem a zsírosat. Kevés olívaolajat használok sütéshez. Szóval szerintem a kaja oké.
A minap olvastam egy kérdésben, hogy valaki heti 3-szor 20 perc kocogással és 1 tornával sokat fogyott, pedig annyira nem is diétázik.
Most jó nekikezdeni mozogni :) Végre itt van a jó idő is!
Tornára már annyira nincsen időm (napi 10-12 óra mellett nem nagyon lehet beütemezni). De meglátjuk, hogy sikerül a dolog. Ha nem is fogyok vele, de jobb kedvű leszek és fittebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!