Fogyjunk, együnk sok zöldséget-gyümölcsöt, de miből? Hisz olyan drágák, mire a családban mindenkinek veszel belőlük! Hát nem így van?
De így van.Ha egyedül van az ember,akkor tapasztalatból mondom,hogy nem drága egészségesen étkezni . Sőt..én alapból kiiktattam a 300 ftos kenyeret teljesen,helyette rozs és zabpelyhet eszek amiből egy csomag 200 ft és 2-3 hétig elég reggelire.
Egyébként vigasztalásképp mondom,hogy ez egy tévhit,hogy rengeteg gyümölcsöt kell enni,mivel tele van gyümölcscukorral. Reggeli mellé,vagy tizóraira egyél maximum ha diétázol. Zöldségekből a szezonálisakat kell előnyben részesiteni,be is lehet spájzolni ,fagyasztani abból ami eláll.
Én értettem, de sajnos ezzel nincs mit csinálni. Egy szülő a finom és egészséges dolgokat inkább a gyerekének adja, neki meg marad a krumpli, tészta...
Nagyjából csak azt tudod tenni, hogy nem eszel köretet, vagy pl. teljesen kihagyod a másodikat, eszel helyette csak levest, és este már nem eszel.
Ebben maximálisan igazad van. Mivel ez a kérdés a fogyókúra rovatba van, így feltételezem, hogy szeretnél súlyt veszíteni és nem csak az egészséges táplálkozás lenne a cél. Amit tenni tudsz, hogyha eddig pl 3 szelet kenyeret ettél reggelire akkor ezentúl 1 vagy 1,5 szeletet eszel. Ebéd az amit főzöl mértékkel, vacsira meg valami könnyű kellene.
Én tényleg megértem a helyzetet, de ha súlyt szeretnél veszíteni az csak akkor nem fog menni ha nem akarod. Én úgy fogytam le, hogy anyum minden nap isteni kajákat főz, mamám állandóan hozza a sütiket, csokikat, igazi nagymama típus. És azt szoktam meg, hogy állandóan azt és annyit eszek amit akarok, csak hát az idők során a súlyom is gyarapodott. És ennek ellenére leadtam 15 kilót, mondom, úgy hogy minden nap 2 tábla milka csokit tudtam volna enni. A fogyás akarat kérdése, az egészséges táplálkozás már tényleg pénztárca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!