11/12 anonim válasza:
mi ez a béna kifogás hogy nem ilyen a csontozatod? nem vastagabb a csontod, csak több rajta a zsír meg a hús az nem alkat hanem táplálék kérdése.
12/12 anonim válasza:
20:18 te gyökér vagy! igenis van olyan hogy vastag csontúság! én pl mivel ovis koromtól középsulis koromig napi szinten bocitejet ittam olyan komoly csontozatom van hogy röntgen felvételen duplája mint egyik osztálytársamé. persze ez nem kifogás az elhízásra sem, de nekem pl 56 kilósan is a velem szembenállót átszúrja a csípőcsontom olyan durván kiáll. nekem sose lesz pl 60cmes csípőm, de nem is bánom, legalább nem tűnök kis gizda kihasználható szerencsétlennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!