igen. ha genetikailag ilyen alkat, akkor simán. egyik évfolyamtársam napi 2 pizzát is simán betol a tábla csoki meg cukorkák mellé, mégis még vékonyabb mint a képen szereplő személy
viszont ő hízni szeretne, nagyon zavarja hogy ilyen formátlan :/
2011. márc. 29. 20:50
3/12 anonim válasza:
Hát, én éhezhetnék egy évig is, akkor sem lennék ilyen vékony, mert egyszerűen nem ilyen a csontozatom.
2011. márc. 29. 20:51
4/12 anonim válasza:
ha olyan az alkatod akor lehet, de velemenyem szerint egy nő se legyen ilyen vékony basszus.Egy nő legyen igazi nő ,ne pedig önkínzó pálcika.A ferfiak tobbsege a teltebb lanyokat szereti ,imadom ha van mit fogni egy nőn.
2011. márc. 29. 20:57
5/12 anonim válasza:
én ilyen vékony vagyok pedig már szégyenlem magam mennyit zabálok össze vissza.
ennek is meg van a hátránya...hallgathatom az anorexiás,bulimiás vagy szöveget..stb.
2011. márc. 29. 20:57
6/12 anonim válasza:
előző vagyok...visszaolvasva nagyon szarul jött ki :D:D
a lényeg h rengeteget eszem egészségtelen kajákat de tényleg állandóan eszem valamit és mégse hízom :S pedig szeretném!
és nagyon szarul esnek az anorexiás stb jelzők!
2011. márc. 29. 20:59
7/12 anonim válasza:
Én is ilyen vékony vagyok, vagy még vékonyabb. Pedig 70 kiló vagyok. Az a trükkje, hogy mellé 180 cm magas vagyok.
2011. márc. 29. 21:06
8/12 anonim válasza:
ez a kép nagyon hasobnlit rá,még a haj és az arc is...csak véknyabb a lábam,és nem vennék fel ilyen ruhát...
nem direkt vagyok ennyire csonytsovány,próbálok hizni,jelenleg is napi 3500-4000 kalóriát tömök magamban,de semmi,felmegy 3-4 kiló,ami ha abbahagyom a hizókúrát,le is megy 2 hét alatt...
szeretnék legalább 10 kilót hizni,de nem megy,pedig próbáltam már sokmindent...
23/N
2011. márc. 29. 21:21
9/12 anonim válasza:
*rám
2011. márc. 29. 21:21
10/12 anonim válasza:
Kaya Scodelario, jáááj :D Olyan szép, nem? Amúgy igen, a genetika bejátszik. Amúgy én is ilyen vékony vagyok, de nem genetika miatt. Nem eszem édességet, persze szeretnék, de hát a szépségért meg kell szenvedni... Ez a "nem értem, miért akar mindenki sovány lenni" szöveg meg (szerintem) olyan unalmas... Igen, valakinek az olyan csajok tetszenek, akiken van mit fogni, valakinek meg a vékonyak. És valaki 5 kiló plusszal érzi magát csinosnak, valaki meg 5 kiló mínusszal. Ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!