Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket kellene csinálom, hogy...

Miket kellene csinálom, hogy nyárig elérjem a célom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretnék nyárig pár kilót ledobni,de úgy,hogy tartósan megmarad a fogyás eredménye.

A gondom,hogy a lábaim vastagok,a hasamon van felesleg és a mellem egy picit megereszkedett,mivel 1 éve fogytam egy picit,és a mellem valamiért nem olyan "feszes" mint volt.

A vádlimról ne is beszéljünk...

A legvastagabb részen 38 cm.

Tudnátok bevált tippeket adni,ami télleg használna?

Adhatnátok tippeket az innivaló/ennivaló fogyaztáshoz.

Mit,mikor,hányszor egyek.Mit igyak,stb és még olyan gyakorlatokat,amivel elérhetném,hogy a felesleg hamarabb menjen le.

Köszönöm a válaszotokat!

Egy 15 éves fiú.

2011. márc. 29. 16:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Értem ... Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 29. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:
báár nem mondom h elég lesz ,hogy meg légy elégedve magadtól ez sok mindentől függ én pl perpill 169 cm vagyok és így 49 kg de nem jó nemjó:D viszont 3 hete 52 voltam ezzel az étkezéssel amit neked írtam le ezért merem ajánlani mivel magamon teszteltem:D
2011. márc. 29. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!