Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket kellene csinálom, hogy...

Miket kellene csinálom, hogy nyárig elérjem a célom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretnék nyárig pár kilót ledobni,de úgy,hogy tartósan megmarad a fogyás eredménye.

A gondom,hogy a lábaim vastagok,a hasamon van felesleg és a mellem egy picit megereszkedett,mivel 1 éve fogytam egy picit,és a mellem valamiért nem olyan "feszes" mint volt.

A vádlimról ne is beszéljünk...

A legvastagabb részen 38 cm.

Tudnátok bevált tippeket adni,ami télleg használna?

Adhatnátok tippeket az innivaló/ennivaló fogyaztáshoz.

Mit,mikor,hányszor egyek.Mit igyak,stb és még olyan gyakorlatokat,amivel elérhetném,hogy a felesleg hamarabb menjen le.

Köszönöm a válaszotokat!

Egy 15 éves fiú.

2011. márc. 29. 16:07
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és 170 cm körül vagyok,a súlyom kb 57-60 kg.
2011. márc. 29. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
nos én mozgásnak a futást ajánlanám az a legjobb ilyenre italfogyasztásnál zöld te,víz napi 1,5-2 liter a tea cukor nélkül legyen :) kajánál reggel szénhidrát tízóraira joghurt,magvak vagy ilyesmi ebédnél saláták(van sok féle a neten receptnek tök egyszerűk) húsnak fehérhús(hal,csirke ez lehet ezerformában grillezve,sütve,főzve stb stb) uzsira szintén vlmi kis könnyűt hisz nemsokára vacsi én vacsinál 1 natúrjoghurt szoktam bele pár szelet csirkemellsonkát aprítva paradicsommal,kígyóuborkával,paprikával szal ami van itthon) vagy savanyúkáposzta( nagyon jó az anyagcserére)
2011. márc. 29. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
tea*
2011. márc. 29. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
reggelit kihagytam bocsi én pl tejet szoktam müzlivel(zabpelyhet ajánlják de én nem bírom meg enni marad a kukorica kompromisszumokra szükség van):D és ígyis fogyok vagy diétás kenyeret csirkemellsonkával sok sok zöldséggel :)
2011. márc. 29. 16:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szép választ!

Szerinted mennyi idő alatt tudnám megvalósítani?

2011. márc. 29. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
hát mond meg ,hogy mennyi aza pár kiló:)
2011. márc. 29. 16:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Ott van felül az első válasznál egészítettem ki.

De most mérekeztem , pontosan 58,8.

Tudom,hogy nekem ez lenne az ideális súly,de genetika miatt még van rajtam felesleg...

2011. márc. 29. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
nem arra gondoltam most mennyi vagy hanem mennyit akarsz leadni kb mert arra írtad ,hogy "Szeretnék nyárig pár kilót ledobni"
2011. márc. 29. 16:52
 9/12 A kérdező kommentje:

Olyan 5 kilót szeretnék...

Remélem annyi elég lesz...

Ha nem akkor olyan 10... :D

2011. márc. 29. 17:30
 10/12 anonim ***** válasza:
5 kiló szerintem legyen elég:D hát az ha betartod rendesen ,hogyí délelőtt szénhidrát délután fehérje akkor kb másfél hónap és megvan:) a bőröd meg fokozatosan húzódik vissza az 3 hónap kb ,hogy feszes legyen de akkoris folytatnodkell valami diétát csak átkell térned zsírégető helyett alakformálóra (több sokkal több fehérje :) )
2011. márc. 29. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!