Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 40 perc kocogás elég a...

Napi 40 perc kocogás elég a zsírégetéshez?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, mennyit szeretnél leadni, mennyiből... A zsír az első fél órában meg sem mozdul. Ez idő alatt jobbára vércukrot (...) bont a tested. Ha ez elfogyott, nekiesik a zsírtartalékoknak.

Tehát ilyen szempontból nem elég- én kicsit többet futnék, kezdetben 10-15 perccel.

Másrészt ne fuss minden nap!

1) Megszokja a tested (mindig arra áll rá, ami rendszeres) és nem lesz olyan hatékony a zsíranyagcseréd.

2) A megdolgoztatott izmoknak kell a regenerálódás, heti 2-3X de

3) ezeken a napokon is több kalóriát égetnek, mintha sosem sportolnál.

Egy szóval: heti 3-4X egy órára érdemes feltornásznod magad.:)

Az igazi zsírégető edzés 2 órát is tart.

Keress a neten táblázatot, kalkulátort arra, hogy lassú kocogással a te testsúlyoddal mennyi kalóriát égetsz el egy óra alatt kb. Azt tudjuk, hogy 1 kg zsír kb 1000 kcal. Innentől magad is kiszámolhatod, mennyi mozgásra van szükséged minimálisan az eredményhez- a fentebb írottak figyelembevételével.

Hajrá, sok sikert! :)

2009. febr. 25. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha végigbirod a 40 perc kocogást kifulladás nélkül akkor emeld tovább.
2009. febr. 27. 10:45
 3/4 anonim válasza:
Én Minden 2. nap futok 1 óra 30 percet amikor tovább birom emelek. 3 hét alatt nayon sokat alakult a testem 16/F
2009. dec. 2. 14:59
 4/4 anonim válasza:
eelőzőhöz *nagyon :d
2009. dec. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!