Zsírégetéshez a kardio v az aerob edzés a megfelelőbb?
Egyik sem,mivel mindkét edzésmódszer kalóriát éget.
Olyan edzésmódszer meg ami kimondottan csak zsírt éget,nincs.
Max ha felgyújtod magad.
De,hogy nem legyek genyó,itt egy példa.
Aerobbal 1 óra alatt én 500kalt égetek.
Kardióval 1 óra alatt 1200kalt.
Kb ez a különbség.
Olvashatsz az oldalon mind2 melett érveket különböző kérdéseknél, most hogy kitetted ezt a kérdést legfeljebb egy helyen is olvashatóvá válik ugyanaz.
Igazából elég öszetett dolog ez, ha valaki kövér és nem bír 10 percet futni ami szerintem elég gyakori eset akkor hiába kezdi el valaki dicsérni itt neki a kardiót meg az intervall eddzést. Minden mozgásformának megvan a szerepe bár pár órája még az aerob eddzést istenítettem. Most meg lehet meggyőztek hogy a kettő közül egy harmadiknak van elsődleges prioritása, a súlyzós eddzésnek.
Akkor a javaslatom:
1. diétás étrend
2. heti két erősítő (súlyzós) edzés
3. heti két futás
és ha keményebben futnál, az még jobb.
OFF - ok, nem úgy bújik elő az ember a kényelmes életéből, hogy 30 percet végig intervallumfut. akkor menjen el boxolni, és addig ütik amíg nem bírja végigcsinálni keményen! majd belejön.
vagy jöjjön hozzánk edzeni pénteken (Újpest) és ígérem, nem leszek olyan kíméletes, mint ökölvívás edzésen lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!