Gyors gyaloglas felfele vagy kocogas?
nem, nincs nagy sulyfelesleg, 1 kilo plusz van rajtam, tudom mert megmertek. (: csak most nincs jo cipom es regebben minden evben 5 even keresztul csinthartya gyulladasom volt a sarkamban, igyhat ovom oket.
amugy meg ne mondjatok hogy hova akarok fogyni, csak magam miatt akarok, es kesz. egeszsegesen teszem, nem koplalassal azmeg mindenkinek csak jottesz
amugy ezt igazabol olyan szempontbol kerdezem, hogy sokszor hallottam hogy az sokkal jobb, es zserintem igaz, sokkal jobban el is faradok tole. persze a zsiregetes a pulzustol fugg es ha mondjuk kocogassal uannyi mint a gyaloglassal oke, de en ugy tudom az jobban "megterheli" a szervezetet, mert a kocogas altalab megszokott dolog, viszont a gyors gyaloglas nem olyan megszokott a szervezetnek, igy tobbet egetunk, raadasul a kocogasnal hamarabb beall az oxigen szint, es akkor tempot kell valtani, ennel viszont kevesebbszer kell, mert nem all be olyan konnyen es eleg idegesito allandoan nyomkodni a gombokat.
viszont ha meg ugyvesszuk:gyorsabb futas
= tobb kcal egetese..
ezert kerdezem
igazabol igazad van, de pont forditva van, a felfelemenestol vagyok ki inkabb :D
azt hiszem megfogadom, hiszen az sokkal rosszabb ha vegigszenvedek egy orat, azon a par kalorian nem mulik (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!