30-40 perc kocogás után mennyi idő kell a szervezetmnek, hogy regenerálódjon, pihenjen?
Két számomra nagyon fontos célt tűztem ki magam elé a nyárra. Az egyik, hogy 5-6, max. 7kg-t fogyjak és feszesebb legyek. Mióta vége a sulinak kisebb-nagyobb sikerekkel tartom az egészséges étrendet és mozgok is. Már 2,5 kg-t fogytam és centikben is látványos a változást. A másik célom az volt, hogy találjak diákmunkát, ez is sikerült. Élelmiszerboltban vagyok kisegítő, árufeltöltő. Két műszak van, a délelőttös 6-14 óráig és a délutános 11-19-ig. A délelőttös még oké, utána este elmentem kocogni, nem volt semmi gond, de múlt héten délutános voltam. Fél 8 körül érek haza este, vacsorázni akkor tudok, de ilyenkor már keveset eszek, de muszáj ennem, hogy reggelig kibírjam. Azt hiszem ez még mindig jobb, mintha éjfélkor rám tör az éhség és a fél hűtőt kipusztítom. A nagyobbik gond viszont az, hogy olyan álmos vagyok este, amikor hazaérek, hogy szerintem 8-kor is simán el tudnék aludni. Egyszerűen nincs erőm semmihez, katasztrófa. Így megmondom őszintén, a múlt héten nem mozgotam, leszámítva a heti 5 munkanapot, amikor azért fóliás ásványvizeket, karton tejeket stb.-ket is pakoltam.
Ezen a héten is délutános leszek és arra gondoltam, hogy reggel felkelek és elmegyek kocogni. Arra gondoltam, hogy 7-től 8-ig kocognék, nem teljesen egy órát, azt nem bírom, de kell ugye bemelegítés, levezetés, így az kb. 1 óra összessen. Attól tartok, hogy így viszont fáradt leszek és délután szenvedek a munkahelyen.
Ha 7-8-ig kocogok reggel, 11 órára kb. tud pihenni, regenerálódni a szervezetem?
16/L
Köszi!
Ez rossz hír, mindegy, azért elmegyek kocogni, max. nem olyan sokat. De tudom, hogy este tényleg olyan fáradt vagyok, hogy a 3.-ra felmenni alig van erőm, szóval este ezen a héten sem mennék futni, úgy viszont nem is fogynék. Mindegy, csak tesóm lesz itthon délelőtt, szóval kocogás és reggeli után majd pihenek egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!