Így megfelelő a kocogás zsírégetéshez és erőnlét- javításhoz?
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném, hogy a konditerem, ahová járok, nem túl nagy, minden kardiógépből csak kettő van, ezért úgymond nem illik lefoglalni egyiket sem hosszú időre. Mindenki 20, max 25 percet van egy típusú gépnél, majd megy másikhoz.
Összesen általában 70 percet szoktam mozogniÉ: bicikli, ellipszis, stepper, és futópad, eddig emelkedős gyaloglással.
Tegnap viszont megpróbáltam kocogni is. Összesen 25 percet voltam a gépen, ennek a fele kocogás volt (7km/h), a többi gyaloglás. (6 km/h) A pulzusom 161 volt maximum, de nagy átlagban nem lépte át a 150et, és a séta szakaszokban visszaesett 130ra is. Polár órával figyeltem.
23 éves, 164 cm magas, és 85 kilós lány vagyok, már fogytam 9 kilót.
2010. márc. 5. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!