Szerintetek jol csinalom a fogyokurat?
Figyelt kérdés
168 cm vagyok es 77,5 kg voltam.2 es fel het alatt lement 3 kg.Naponta kb 1000-1200 kcalt viszek be de vannak olyan napok is amikor 1 kicsit kevesebbet v 1 kicsit tobbet.Minden nap tornazom,igaz h nem tul sokat.Minden 3. nap megyek ''futni'' 1,5-2 orat(kb 10km) de ebbol 2t ha futok a tobbit legyaloglom.Szerintetek jol csinalom,esetleg ha nem tudtok adni vlmilyen tanacsot?Koszi elore is:P2011. márc. 26. 10:51
11/14 anonim válasza:
Le fogsz fogyni baba, de az a baj hogy a böröd kicsit lötyögni fog, jobban tennéd ha sok gyümölcsöt, husit és tejet vinnél be, így erösödsz és képes leszek többet mozogni, plusz ( ami fontos ) izmosítani. Fölösleges ilyen nagy távot választanod ha nem bírod rendesen. Kezd 1 km futással 1 km sétával. Szépen lassan, így hatásosabb :))
12/14 anonim válasza:
Sztem is kevés.Több hús kellene legalább,a szárnyasok egyébként sem hízlalnak.reggelire is ehetnél változatosabban,nem mindig zabpelyhet(ami egyébként nagyon jó),időnként tojást,szendvicset.az egyoldalú táplálkozás hiánybetegséghez vezethet.
13/14 anonim válasza:
Sztem teljesen jó amit csinálsz:)
A futás akkor nagyon zsírégető,ha úgy csinálod,h 1 perc futás(de lehetőleg sprint legyen,tehát ahogy csak bírsz úgy fuss)- 1 perc gyaloglás,séta. és kb. 20 percig.
(először elég 10 perc,utána 15, és így tovább)
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:D
Megprobalok akkor a hotdog helyett valami mast enni.
Es nem ehezem mert nekem ez az 1200 kaloria eleg.
azelott sem ettem sokat csak annyi volt a baj h amit ettem abba sok volt a kaloria.Sok pattogatott kukoricat,fagyit,napraforgo magot ettem es eggyaltalan nem tornaztam.Hazajottem sulibol es estig a gep elott ultem.Remelem sikerulni fog lefogynom legalabb 60kg-ra.Mar 4,5 kgt fogytam:D
2011. márc. 31. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!