13 napos diéta, legalább kezdetnek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy valami villámdiétával indítanék, bár nem várok csodát tőle, de másképp egyszerűen nincs akaratekrőm elkezdeni. Arra gondoltam, hogy ha lemenne pár kiló már jobban tudnék figyelni, hogy egészségesen étkezzek, hogy ne jöjjön vissza, ami már lement. Egyszerűen nincs akaraterőm belekedzeni, mert végülis nem vészes, a férjemnek is tetszem így, de én szeretném, ha rámjönnének a régi ruháim, de ez nem elég motiváció, hogy abbahagyjam az összevissza evést( sajnos imádok enni).
Ismerek( személyesen) 2 lányt is, akik elég szépen lefogytak tőle.
Szerintetek indításnak jó lehet?
Vagy tudtok más, viszonylag egészséges, tisztító villámdiétát?
2011. márc. 25. 10:18
1/4 anonim válasza:
Én 2x megcsináltam és semmi eredmény :-(
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Nem jó, viszont jojó. Szerintem olvass utána. Hiába étkezel egészségesebben, koplalás után attól is hízol, amitől előtt nem.
4/4 anonim válasza:
az utolsónak igaza van, tök mindegy, hogy étkezel a koplalás után, hízni fogsz. ráadásul a koplalás nem is zsírt bont, hanem izmot, ezért mutat kevesebbet a mérleg. amit viszont visszahízol a jojóban, az garantáltan zsír lesz. tehát az eredmény: sokkal sz@rabb helyzetben leszel, mint most. akkor aztán tényleg semmihez sem lesz akaraterőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!